Közélet

Gryllus Dániel és Lackfi János közös estje Szegeden

Gryllus Dániel és Lackfi János közös estje Szegeden

2014. november 3., hétfő
Gryllus Dániel és Lackfi János közös estje Szegeden
gryllus_lackfi_1

Művészi hentesmunka vér nélkül, vérre menően - Gryllus Dániel és Lackfi János közös estjére várják az érdeklődőket november 5-én a Katolikus Házba.

Az Őszi Kulturális Fesztivál következő rendezvényén

Gryllus Dániel

és

Lackfi János

közös estjére várják az érdeklődőket a Katolikus Ház dísztermébe (Dugonics tér 12.) november 5-én, szerda délután 19 órakor! "Hogyan daraboljuk fel a végtelent? Hát van neki eleje, közepe, vége. És az elejének is van eleje, közepe, vége. Meg az eleje elejének is. Meg az eleje eleje elejének is. És így tovább... A művészet mindig a végtelent próbálja megfoghatóvá tenni, nincs ez másképpen Gryllus Dániel és Lackfi János közös estjén sem. Ők ketten fülön csípik a végtelent egy ballagó folyóban, Villon apró képeiben, a nem ingyenkonyhás lét-levesben, a hatványozottan szaporodó plüssnyuszikban, a kopaszodás folyamatában, anyós-sárkányokban és egyéb köznapi jelenségekben. Vigyázat, kultúramegjelenítést tartalmazhat! Kultúraérzékenyeknek fokozottan ajánlott..." - olvasható a rendezvény beharangozójában. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.