Gazdaság

Egyedi szövetkezet segít a Csongrád megyei vállalkozásoknak

Egyedi szövetkezet segít a Csongrád megyei vállalkozásoknak

2014. november 23., vasárnap
Egyedi szövetkezet segít a Csongrád megyei vállalkozásoknak

A Rejtett Kincs vállalkozásfejlesztési szociális szövetkezet a dél-alföldi régió cégeinek nyújt segítséget, legyen szó pályázatírásról, adó vagy jogi tanácsadásról.

- Mit érdemes tudni a Rejtett Kincs szövetkezetről? Mi mindenben tudja segíteni a Csongrád megyei vállalkozásokat?

- Alapvető célunk a Rejtett Kincs vállalkozásfejlesztési szociális szövetkezettel, hogy döntően a régió vállalkozásait segítsük, különös tekintettel Algyő és térségére. Sajnos Csongrád megye a gazdaságilag leszakadó térségek közé sorolható, azért is fontos, hogy a helyi KKV szektor számára segítséget megadjunk annak érdekében, hogy élni tudjanak a pályázatok nyújtotta lehetőségekkel. A szövetkezetnél a legelőnyösebb megoldásokat kínáljuk, ahol pályázati tanácsadással, pályázatírással, illetve adó és jogi tanácsadással egyaránt foglalkozunk.

- Milyen egyéb szolgáltatokat kínálnak az ügyfelek számára?

- Szolgáltatásaink rendkívül széleskörűek: az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázatok készítésén át a menedzselésig, a hitelező és befektető partnerek közvetítéséig, az üzleti tervek és megvalósíthatósági tanulmányok készítésén át az adókedvezmények maximalizálásáig tudjuk segíteni mindazokat, akik hozzánk fordulnak. A komplex és egymásra épülő szolgáltatások hatékony segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak ahhoz, hogy minél eredményesebben és sikeresebben éljenek a pályázati lehetőségekkel.

- Miben rejlik a Rejtett Kincs szövetkezet egyedisége?

- Szövetkezünk tagjai több éves vállalkozói tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik munkáját többek között ügyvéd, jogász és adószakértő is segíti. Mindegyikük nagy szakmai tudással és komoly referenciákkal rendelkező kolléga, ami a sikeres és eredményes együttműködés alapját jelenti. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.