Egyedi szövetkezet segít a Csongrád megyei vállalkozásoknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Rejtett Kincs vállalkozásfejlesztési szociális szövetkezet a dél-alföldi régió cégeinek nyújt segítséget, legyen szó pályázatírásról, adó vagy jogi tanácsadásról.

– Mit érdemes tudni a Rejtett Kincs szövetkezetről? Mi mindenben tudja segíteni a Csongrád megyei vállalkozásokat?

– Alapvető célunk a Rejtett Kincs vállalkozásfejlesztési szociális szövetkezettel, hogy döntően a régió vállalkozásait segítsük, különös tekintettel Algyő és térségére. Sajnos Csongrád megye a gazdaságilag leszakadó térségek közé sorolható, azért is fontos, hogy a helyi KKV szektor számára segítséget megadjunk annak érdekében, hogy élni tudjanak a pályázatok nyújtotta lehetőségekkel. A szövetkezetnél a legelőnyösebb megoldásokat kínáljuk, ahol pályázati tanácsadással, pályázatírással, illetve adó és jogi tanácsadással egyaránt foglalkozunk.

– Milyen egyéb szolgáltatokat kínálnak az ügyfelek számára?

– Szolgáltatásaink rendkívül széleskörűek: az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázatok készítésén át a menedzselésig, a hitelező és befektető partnerek közvetítéséig, az üzleti tervek és megvalósíthatósági tanulmányok készítésén át az adókedvezmények maximalizálásáig tudjuk segíteni mindazokat, akik hozzánk fordulnak. A komplex és egymásra épülő szolgáltatások hatékony segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak ahhoz, hogy minél eredményesebben és sikeresebben éljenek a pályázati lehetőségekkel.

– Miben rejlik a Rejtett Kincs szövetkezet egyedisége?

– Szövetkezünk tagjai több éves vállalkozói tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik munkáját többek között ügyvéd, jogász és adószakértő is segíti. Mindegyikük nagy szakmai tudással és komoly referenciákkal rendelkező kolléga, ami a sikeres és eredményes együttműködés alapját jelenti.

(x)

Default thumbnail
Előző sztori

Emmi: egyre több családnak jelent segítséget a gyed extra

Default thumbnail
Következő sztori

Hétfőtől folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása Baktón és a belvárosban