Bulvár

Egy fiatal férfit gyanúsítanak a forráskúti gyilkossággal

Egy fiatal férfit gyanúsítanak a forráskúti gyilkossággal

2014. november 23., vasárnap
Egy fiatal férfit gyanúsítanak a forráskúti gyilkossággal
forraskuti_gyilkos_police

Egy fiatal helybéli férfit gyanúsítanak annak a forráskúti nőnek a meggyilkolásával, akinek a holttestét szombaton találták meg, a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szenti Szabolcs

közlése szerint a fiatal nő eltűnését péntek este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték – közölte a százados. Az ingatlanban lakó

B. László

az elszámoltatása során ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését – tudatta a szóvivő. A rendőrség a kihallgatást követően a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.