Közélet

Az ország egyik legnagyobb adventi naptárát helyezték el Százhalombattán

Az ország egyik legnagyobb adventi naptárát helyezték el Százhalombattán

2014. november 29., szombat
Az ország egyik legnagyobb adventi naptárát helyezték el Százhalombattán

A százhalombattai polgármesteri hivatal teljes főtéri homlokzatát elfoglalja Magyarország egyik legnagyobb adventi naptára, a 300 négyzetméteres kalendárium első ablakát december elsején nyitják ki.

A 24 ablakos különleges adventi naptár eltakarja az önkormányzat Szent István téri épületének tér felé néző falát, két négyzetméteres ablakai az ingatlan nyílászáróihoz "igazodnak" - magyarázta

Nyilas Hajnalka

, a hivatal szóvivője az MTI-nek. Tájékoztatása szerint december elsejétől minden nap egy-egy új ablak nyílik majd ki a kalendáriumon, amelyen az ablakok alatt megbújó díszes betűkből a "boldog karácsonyi ünnepet!" felirat áll össze. Az első ablakot hétfőn a százhalombattai úszó hírességek csarnokának egyik tagja, Egerszegi Krisztina olimpiai bajnok úszónő leplezi le - avatott be a részletekbe a szóvivő. Mint mondta, kicsiknek és nagyoknak óriási élményt nyújt majd az ünnepi ceremóniával együtt sorra kerülő zenés lézer- és tűzzsonglőr show, amit a visszaszámlálás után a főtéren elhelyezett megannyi karácsonyi fény közös felkapcsolása követ. Az elkövetkező hetekben számos kulturális program, meghitt hangulat és kirakodó vásár várja a városlakókat a főtéren egészen karácsonyig - tette hozzá Nyilas Hajnalka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.