Bulvár

Talmi csatornatisztítókról érkezett bejelentés Szegeden

Talmi csatornatisztítókról érkezett bejelentés Szegeden

2014. október 1., szerda
Talmi csatornatisztítókról érkezett bejelentés Szegeden
lefolyo_viz_csatorna

Bejelentést kapott a Szegedi Vízmű Zrt., miszerint a nagykörúton (Berlini krt.) ál-csatornatisztítók járják a várost, akik vízműves szakembernek kiadva magukat, csatornatisztítást kívánnak végezni az ingatlanon, és a bekötő vezetéken. A munkáról megrendelőt írattak alá, és a munka látszólagos elvégzését követően 140 ezer forintot jelöltek meg fizetendő összegként.

A Szegedi Vízmű Zrt. csak bejelentett igény alapján végez csatornatisztítást, javítást. Az ingatlan belső csatornarendszerének takarítását az ingatlan tulajdonosa bármelyik szakembertől megrendelheti, azt bárki végezheti, erre a Szegedi Vízmű Zrt. nem ad, nem adhat megbízást. A bekötővezeték (gerincvezeték és a telek közötti vezeték) a Szegedi Vízmű Zrt. üzemeltetésében van, így a bekötővezeték javítása, tisztítása díjmentes, a Szegedi Vízmű Zrt. ezt karbantartás keretében elvégzi. Ilyen esetekben a vízmű szakemberei vízműves formaruhát viselnek, vízműves igazolványuk van, és vízműves emblémával ellátott gépkocsival, célgépekkel jelennek meg a helyszínen. A vízmű kéri a lakosságot, ha hamis tevékenységet észlelnek, tegyenek bejelentést a rendőrségen, illetve hívják a Szegedi Vízmű hibabejelentő számait: 62/420-155, 80/82-88-82, 62/55-88-55.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.