Hírzóna

Piacon árulta a lopott kerékpárt

Piacon árulta a lopott kerékpárt

2014. október 3., péntek
Piacon árulta a lopott kerékpárt

A sértett buktatta le a tolvajt, amikor felismerte saját kerékpárját a szegedi piacon.

Egy helyi lakos tett bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságon arról, hogy az előző nap ellopott biciklijét egy férfi árulja a piacon. A kiérkező járőrök az árust a helyszínen elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsére előállították. A szegedi nyomozók a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve átvizsgálták a gyanúsított által bérelt bódét, ahol több bűncselekményből származó értéktárgyat találtak. A 43 éves terhelt ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a férfit 4 bicikli, 1 csónakmotor, 1 mobiltelefon, valamint készpénz és szerszámok eltulajdonításával gyanúsítják. A rendőrök

T. Csabát

őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.