Egészség

Októberben folytatódik az Aranyklinika ingyenes Egészségmegőrzés a családban programsorozata

Októberben folytatódik az Aranyklinika ingyenes Egészségmegőrzés a családban programsorozata

2014. október 28., kedd
Októberben folytatódik az Aranyklinika ingyenes Egészségmegőrzés a családban programsorozata

A tavaszi sorozat nagy sikerére tekintettel októberben folytatódik az Aranyklinika Egészségmegőrzés a családban programsorozata. Ezúttal az érdeklődők négy olyan szakemberrel találkozhatnak, akik szakterületük egyes témaköreit körbejárva tájékoztatnak az adott betegségről, a megelőzésről, a terápiáról. Október 29-én, szerdán este 6 órától az Aranyklinika vendége

Fige Anita

egyetemi tanársegéd, csecsemő- és gyermekgyógyász, hematológus szakorvos, aki a gyermekkori, vérképző- és nyirokszervi megbetegedésekről fog beszélni. Szó lesz a vérszegénységről, a vérlemezke-hiány okozta betegségekről, a fehér vérsejt betegségeiről, így a leukémiáról is. Az előadás során kitér az egyes betegségek tüneteire, a terápiára, valamint a megelőzésre is. November 12-én, szerdán este 6 órától az Aranyklinika Borbényi Zita egyetemi tanárt, belgyógyászt, hematológust látja vendégül, aki a felnőttkori vérképzőszervi betegségekről osztja majd meg ismereteit az érdeklődőkkel. November 26-án, szerdán este 6 órától Valicsek Erzsébet egyetemi tanársegéd fog beszélni, onkológus, akinek előadásán a rákos megbetegedések tünetei és a szűrővizsgálatok adják a témát. December 10-én, szerdán este 6 órától az Aranyklinika vendége Várkonyi Ágnes professzor, csecsemő-és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gasztroenterológus, aki az emésztőrendszeri megbetegedésekről beszél majd. Az előadássorozat háziasszonya Nyemcsok Éva Eső újságíró. A program minden alkalommal 18 órakor kezdődik, helyszíne az Aranyklinika: Szeged, Arany János utca 14. Az előadásokon – ahol az érdeklődők kérdezhetnek is az orvosoktól – a részvétel ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.