Közélet

Miniszterelnöki felszólalással folytatódik az Országgyűlés munkája

Miniszterelnöki felszólalással folytatódik az Országgyűlés munkája

2014. október 13., hétfő
Miniszterelnöki felszólalással folytatódik az Országgyűlés munkája

Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával folytatódik az Országgyűlés munkája az önkormányzati választások előtt tartott kéthetes szünetet követően.

A Ház ülése a szokásoknak megfelelően 13 órakor kezdődik, az első napirend előtti felszólaló azonban ezúttal a kormányfő lesz, akinek beszédére a frakciók is reagálhatnak. A képviselők ezt követően mondhatják el interpellációikat, majd az előző Országgyűléshez benyújtott beszámolók tárgyalás nélkül lezártnak minősítéséről döntenek. Az azonnali kérdések és kérdések után, este nemzetközi egyezményekről tárgyal a parlament, valamint megtartják az általános vitáját a földgázellátási törvény fideszes kezdeményezésű módosításának, amely kimondaná, hogy a közvámraktárként üzemeltetett földgáztárolóban elhelyezett földgáz tulajdonjogának átruházása nem minősül a földgázellátási törvény szerinti engedélyköteles tevékenységnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.