Közélet

Maskarában kedvezményes a belépés a vadaspark Halloween-napján

Maskarában kedvezményes a belépés a vadaspark Halloween-napján

2014. október 16., csütörtök
Maskarában kedvezményes a belépés a vadaspark Halloween-napján
20141016_halloween

A vadaspark következő családi rendezvénye, az idei év egyik újdonságaként, a Halloween-nap lesz, amelynek izgalmas programjai október 31-én, pénteken délelőtt 10 órától az estébe nyúlnak.

Azok a 14 év alatti gyerekek, akik teljes alakos Halloween-jelmezben érkeznek ezen a napon, jelentős kedvezménnyel léphetnek be (350 Ft-ért) az állatkertbe. Sőt, egyúttal részt vehetnek jelmezversenyen is, ahol a National Geographic magazin kiadója, a Sanoma Media Budapest Zrt. támogatásával értékes jutalmakat nyerhetnek. Az elmúlt években hagyományos „tökölés” idén is folytatódik, ráadásul az ilyenkor az állatoknak szánt tökök finom csemegével való megtöltésében és azok célba juttatásában most látogatók is segíthetnek. Ezen kívül megnyílik majd e napra a Rettegés háza, ahol borzongató élőlényekkel lehet közelebbi kapcsolatba kerülni, sőt vámpírdenevéreinknek személyesen Drakula szolgálja majd fel a vacsorát. A Boszorkánykonyhában a testre, a lélekre és a szívre ható jótékony bájitalokat szolgálunk majd fel, amelyekhez azonban a Mágia-túra során beszerzett szellemtallérokkal lehet majd csak hozzájutni. Ehhez előzetesen igénybe kell venni az Állatjósda, a Boszorkány leleplező és a Szeánsz-hely szolgáltatásait. A sok izgalom mellett ezen a napon az eddigieknél is több, reméljük megnyugtató élményként ható, látványos, tökös állatetetésekkel is szolgálunk majd, nemcsak nappal, de este is. A vadasparki Halloween sötétedés után éri el csúcspontját, a megszokott közvilágítás nélküli, sejtelmes állathangokkal kísért(ő) séta révén is. Ez utóbbi miatt érdemes tehát zseblámpát is hozni. A nap részletes programleírás a jövő héten lesz olvasható a

park honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.