Közélet

Leverte a zárakat a kerékpárokról a hódmezővásárhelyi tolvaj

Leverte a zárakat a kerékpárokról a hódmezővásárhelyi tolvaj

2014. október 3., péntek
Leverte a zárakat a kerékpárokról a hódmezővásárhelyi tolvaj
hódmezőbicikli

Két nőnek adta tovább a lopott bicikliket a 17 éves tolvaj - írja a police.hu.

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúja szerint legalább hat kerékpárt lopott egy helyi fiatal 2014 májusától kezdődően. A 17 éves vásárhelyi lakos négy biciklit Hódmezővásárhelyről, egyet-egyet Mindszentről és Szegvárról vitt el. A fiatalembert az sem zavarta, hogy a tulajdonosok a járműveiket lezárták, a zárakat lefeszítette vagy leverte. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói 2014. október 2-án a gyanúsított mellett két orgazdát is előállítottak. A 34 éves

Zs. Éva

és a 41 éves

H. Mihályné

tudta, hogy bűncselekményből származó kerékpárokat vásárolt meg. A rendőrök a házkutatások során három kerékpárt és egy vázat lefoglaltak és napokon belül kiadják azokat a sértetteknek. A 17 éves fiatalember és társai ellen folytatott büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság várhatóan gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással fejezi be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.