Sport

Labdarúgás: Izrael diadalával zárult a nyitómeccs + FOTÓK

Labdarúgás: Izrael diadalával zárult a nyitómeccs + FOTÓK

2014. október 20., hétfő
Labdarúgás: Izrael diadalával zárult a nyitómeccs + FOTÓK
izrael_litvania_14_10_20_gs

Hétfőtől péntekig zajlik az UEFA Régiók Kupája torna Csongrád megyében. A Mórahalmon megrendezett nyitómérkőzésen Litvánia és Izrael legjobb amatőr gárdái csaptak össze, amelyből az izraeliek jöttek ki jobban.

A negyedik selejtezőcsoportot bonyolítják le két Csongrád megyei helyszínen, a nyitómérkőzést Mórahalmon Izrael és Litvánia játszotta. Litvániát az FK Nevezis együttese képviselte, míg Izraelből a Karmiel Tzfat csapata jutott el a növő nyári nyolcas döntő kapujáig. Korán, már a 13. percben megszerezte a vezetést az izraeli együttes, Dahan egy szögletet követően bólintott a litván kapuba. Ezt követően is aktívabb volt az izraeli gárda, a litván kapus több bravúrt is bemutatott, majd a 36. percben kissé váratlanul Lipnevicius révén egyenlített Litvánia. A félidei 1-1-et követően gyorsan visszavette a vezetést Izrael, ismét Dahan szerzett gólt, az 52. percben újra hátrányba kerültek a litvánok. A mérkőzés hajrájában be tudta szorítani kapuja elé az izraeli csapatot a Nevezis, sőt, a kapufát is eltalálta, de nem tudott kiegyenlíteni, így Izrael nyerte meg a nyitómeccset. A csoportkör második fordulójában a kelet-magyarországi amatőr válogatott játszik majd Izraellel, míg a litvánok az írek ellen javíthatnak.

UEFA Régiók Kupája, 4. selejtezőcsoport, 1. forduló

FK Nevezis (litván) - Karmiel Tzfat (izraeli): 1 - 2 (1-1)

Mórahalom, Móradombi körút. Vezette: Ignasi Villamayor Rozados (andorrai)

FK Nevezis:

Kniuksta - Slepakovas, Montvydas (Vitorovic, 61'), Kestenis, Kugys (A. Lipnevicius, 63'), Vaitkus (Vikelis, 56'), Trakselis, Babilius, Petronis, R. Lipnevicius, Ankudinovas.

Vezetőedző:

Salius Vertelis.

Karmiel Tzfat:

Daher - Suissa, Edelman, Oshry, Yada'n, Elbaz (Shteinberg, 85'), Elisha, Dahan, Adi (Shalom, 76'), Amzaleg (Goldshtein, 80'), Nudelman.

Vezetőedző:

Itay Mordechay.

Gól:

R. Lipnevicius (36') ill. Dahan (13', 52')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.