Sport

Labdarúgás: ismét hatot lőtt a HFC + FOTÓK

Labdarúgás: ismét hatot lőtt a HFC + FOTÓK

2014. október 5., vasárnap
Labdarúgás: ismét hatot lőtt a HFC + FOTÓK
hfc_tiszasziget05_gs

Hat gólt szerezve, könnyedén nyert a Hódmezővásárhelyi FC a Tiszasziget ellen a megye I nyolcadik fordulójában.

Több hiányzóval várták a felek a vasárnapi mérkőzést, mindkét oldalról fontos emberek hiányoztak, ezt pedig a vendégek érezték meg jobban. Az első öt percben két komoly lehetősége is volt a HFC-nek,

Dordevic

fejesei azonban még jártak eredménnyel. A hetedik percben a harmadik fejes azonban már beakadt,

Maravic

szabadrúgására

Szilágyi

érkezett, és bólintott a hálóba, 1-0. Tíz perccel később megduplázta előnyét a vásárhelyi csapat,

Nikutovic

szakadt el védőjétől, a kiugratást követően pedig laposan elgurította a labdát

Kispéter

mellett, így már kettő volt a HFC előnye. Nem állt le a HFC, továbbra is támadásban maradt, a Tiszasziget nehezen tudott kialakítani helyzetet

Kovács

kapuja előtt. A 25. percben már a harmadikat szerezte

Bódi Attila

együttese, a jobb oldali beadásra ketten is érkeztek középen, a menteni igyekvő

Puhalák

azonban a saját kapujába lőtt, szerencséje sem volt a Tiszaszigetnek, 3-0. Még a félidő előtt újabb fejes után volt eredményes a HFC, a szögletet

Kökény

bólintotta a hálóba, ezzel négy góllal vezetett a hazai csapat a szünetben, amely igen támadólag játszott végig az első 45 perc alatt, a Tiszaszigetnek nem volt ellenszere a HFC támadásaira. Nem változott a játék képe a második félidőre sem, továbbra is a Vásárhely irányított, az 54. percben pedig már 5-0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. Kispéter hibáját Dordevic használta ki, a vendégek kapusa kiejtette a labdát egy felívelést követően, Dordevicnek nem volt nehéz dolga, az üres kapuba lőtt. A folytatásban számtalan lehetőséget dolgozott ki a HFC, de ezeket nem tudta értékesíteni, a vendég védők blokkolták lövéseiket. A Tiszasziget

Bódinak

köszönhetően igyekezett szépíteni, de Bódi nem tudta értékesíteni adódó kisebb lehetőségeit. A HFC támadott tovább, és végül Nikutovic sokadik helyzetét értékesítve állította be a végeredményt, ballal küldte nagy erővel a rövid felsőbe a labdát, 6-0. Az alapembereit nélkülöző Tiszasziget nem tudta megnehezíteni a HFC dolgát, amely végig támadóan futballozott, és többgólos előnye birtokában sem vett vissza a tempóból. Ezzel a győzelemmel visszavette a vezetést a Vásárhely a Tápétól, Bódi Attila csapatára jövő héten komoly rangadó vár az UTC otthonában, míg a Tiszasziget az osztály másik veretlen csapata, a Csongrád ellen lép pályára hazai környezetben a következő fordulóban.

Hódmezővásárhely, 250 néző
2014. október 5., 15.00
Hódmezővásárhelyi FC
Tiszasziget SE
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Kócsó Tibor Zsolt • asszisztens: Török Tamás, Csányi Ferenc.
6
-
0

Csongrád megyei I. osztály, 8. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC - Tiszasziget SE: 6 - 0 (4-0)

Hódmezővásárhely, 250 néző. Vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Török Tamás, Csányi Ferenc)

HFC:

Kovács K. (Gábor, 51') - Tóth J., Kökény, Brizik-Bodrogi (Huszár, 73'), Szabó (Bertók, 35'), Nagy, Szilágyi (Király, a szünetben), Marton, Nikutovic, Dordevic, Maravic.

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Tiszasziget:

Kispéter - Papp Á., Illés, Puhalák, Bálint, Bódi, Juhász Á., Frank, Drágity (Gárgyán, a szünetben), Juhász I., Kiss.

Vezetőedző:

Stetakovic Marinko.

Gól:

Szilágyi (7'), Nikutovic (17'), Puhalák (25', öngól), Kökény (43'), Dordevic (54'), Nikutovic (88')

Sárga lap:

Marton (16'), Szilágyi (38'), Tóth (86') ill. Frank (34') Papp Á. (53'), Gárgyán (66') Bódi Attila:

" Mérkőzés közben eléggé eleresztettem a hangomat, főleg a második félidőben. Az első félidőre nem lehetett panaszom, a második játékrészben a helyzetkihasználás, és a koncentráltság hiányzott egy kicsit számomra, ezt nehezményezem,de összességében elégedettnek kell, hogy legyek. Szépen dolgoznak a fiúk, ha pedig azt is hozzáveszem, hogy a felkészülésünk elég nyögvenyelős, fontos embereim sérültek, eltiltottak, szúnyoginvázió van a pályán, ehhez képes messzemenőkig elégedett vagyok. Nagyon szép támadásokat vezettünk, gólokat szereztünk az elején, tudatosítjuk az ellenfélben, hogy ezt a meccset meg akarjuk nyerni, összességében nagyon elégedett vagyok a csapatommal."

Kiss Róbert:

" Tele nadrággal nem lehet futballozni."

Online közvetítésünk

VÉGE
90'
Kócsó lefújta a meccset, nem is volt értelme hosszabbítani. A HFC magabiztosan futballozva, ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, így a tabella élére állt.
88'
GÓL, 6-0! Egy jobb oldali akció után Bertók passzolt középre, Király átlépte a labdát, az érkező Nikutovic pedig ballal nagy erővel a rövid felsőbe bombázott.
86'
Tóth kap sárgát a hazaiaktól, egyik fél sem elégedett az ítélettel, a vendégek vezethették volna tovább támadásukat, míg a hazaiak erősnek érzik a sárgát Tóthnak ezért a belépőért.
83'
Nagy szépítési lehetőséget hagyott ki a Tiszasziget, Bódi tört be középre, majd a második hullámban érkező Kiss elé passzolt, aki nem tudta átvenni a labdát a kapuval szemben. A túloldalt Nikutovic került ismét helyzetbe, de blokkolták lövését.
80'
Szögletet végezhetett el a Tiszasziget, azonban kontrából a HFC volt veszélyesebb a kapura. Nikutovic indult meg középen, majd a szélen megiramodó Dordevic elé tálalt, aki a kapu mellé lőtt nagy erővel a kontra végén.
75'
Bódi veszélyeztet ismét a Tiszaszigetből, jó ütemű indítást kap a jobb szélen, majd kapásból kapura tűzi a labdát, nem sokkal téveszt.
73'
Brizik-Bodrogi helyére Huszár érkezik a HFC-nél.
72'
Nikutovic ballal tekert, azonban lövése levágódott a sorfalról. A szöglet után Dordevic fejelhet, pont középre, Kispéter kezébe érkezik a labda.
70'
Dordevicet nem tudták szerelni a tizenhatoson belül, majd Nikutovicnak készítette le a labdát, aki egy cselt követően kapura lőtt, azonban lövését blokkolták. Kiváló helyről lőhet most szabadrúgást a HFC, 17 méterről, a kapuval szemben próbálkozhatnak a hazaiak.
66'
Gárgyán rúgta meg Martont, ő is sárgát kap a vendégektől.
63'
Dordevic duplázhatott volna, miután balról kapott egy jó beadást, de fejesét védte Kispéter, majd az újabb akció végén Marton lőtt nagy erővel keresztbe a kapu előtt, nem sokkal hagyta el a labda a pályát a kapufa mellett.
59'
Érdekes jelenet, a partjelző a Tiszaszigetnek ítélte a bedobást, Nagy azonban felvette a labdát, és elvégezte a dobást, és folytathatta akcióját a HFC.
56'
Bertók került helyzetbe, miután egy felívelt labdát fejeltek le elé, 18-ról a léc alá tartó löketét fölé tolta Kispéter.
54'
Itt az ötödik, Dordevic! Egy felívelt szabadrúgást ejtett ki Kispéter, Dordevic pedig lesipuskás módon lecsapott a labdára, és az üres kapuba lőtt, 5-0.
53'
Papp Ádám kapja a második félidő első sárgáját.
51'
Kapust cserél a HFC: Kovács kisebb sérüléssel vállalta a játékot, a helyére Gábor érkezik a hazai kapuba.
48'
Nagy lövése nyitja a második játékrészt, próbálkozása a kapu fölött hagyja el a játékteret. Válaszol a Tiszasziget, Bódi lapos löketét fogja magabiztosan Kovács.
46'
Folytatódik a mérkőzés, mindkét fél változtatott a szünetben. A HFC-nél Szilágyi helyett Király állt be, míg a vendégeknél Drágity helyett Gárgyán folytatja.
A szünetben a megye III Tisza-Maros csoportjában a Komlósi Trans Baktó-Petőfitelep 2-1-re vezet a HFC II. csapata ellen, Major László két góljának köszönhetően, míg a vendégektől Juhász II. Sándor szerzett gólt.SZÜNET
45'
Nem hosszabbít Kócsó játékvezető, lefújja az első félidőt. A Vásárhely az első percektől kezdve dominált a mérkőzésen, és teljesen megérdemelten vezet 4-0-ra a szünetben.
43'
A félidő vége is hoz egy gólt, ez már a negyedik vásárhelyi találat. A szöglet után nem tudott felszabadítani a Tiszasziget, majd ismét középre tekerték a labdát, ahol az üresen álló Kökény a felső léc alá fejelte a labdát nagy erővel, 4-0.
39'
Juhász I. lő távolról kapura, lövése nem sokkal ment mellé.
38'
Szilágyi is sárgát kap a hazaiaktól.
37'
Nikutovic és Dordevic is üresen maradt középen, az indítás is jó volt feléjük, nem értették meg egymást a hazai támadók, végül Nikutovic indult rá, és lőtt a kapuba laposan, azonban lesről tette mindezt.
35'
Szabó nem tudja folytatni a játékot, bár megpróbálta sérülését követően, Bertók érkezik a helyére a HFC-ben.
34'
Az első vendég sárga a meccsen, Frank Attila részesül figyelmeztetésben Dordeviccel szemben elkövetett szabálytalanságáért.
32'
Jogos a taps a publikumtól, Maravic baloldali beadására érkezett középen Nikutovic, aki akrobatikus mozdulattal, ollózva lőtt kapura, Kispéter védte lövését.
30'
Szabó Dávidot kell ápolni, de végül ha kissé sántítva is,de visszatér a pályára.
27'
Kicsit könnyelmű volt most Maravic, újabb ziccer a HFC előtt. Egy kontrával Nikutovic indult meg, majd a bal oldalon érkező Maravic elé tálalt, akire nem jutott védő, majd át akarta emelni 7 méterről Kispétert, de az utolsó pillanatban bele tudott kapni a vendégek kapusa a labdába.
25'
Nagy bajban a Tiszasziget, 3-0. Egy jobb oldali beadásra középen ketten is érkeztek a hazaiaktól, a felszabadítani igyekvő Puhalák azonban a saját kapujába lőtte a labdát, a szerencse sincs a vendégekkel.
23'
Majdnem itt a harmadik! Szabó Dávid tekert ballal a bal összekötő helyéről, lövése a felső kapufán csattant, majd a kipattanó is a hazaiakhoz került, és Nikutovic életerős bombája sem tévesztett sokkal célt.
22'
A második gólt követően sem áll le a HFC, és továbbra is aktívabb a kapu előtt.
17'
GÓL, 2-0! Gyorsan kétgólos előnybe került a HFC, Szilágyi adott tökéletes ütemű indítást Nikutovicnak, aki a kapuval szemben 10 méterről okosan elgurította a labdát Kispéter mellett.
16'
Megvan a meccs első sárgája, Marton szabálytalankodott sárgát érően Bódival szemben.
15'
Óriási bravúr Kispétertől! Egy bedobást követően végül Nikutovichoz került a labda a tizenegyespont magasságában, aki félfordulatból nagy erővel lőtt kapura, a vendégek kapusa azonban bravúrral hárítani tudott.
10'
Rögtön egyenlíthetett volna a Tiszasziget! Juhász I. csapott le Kökény eladott labdájára a tizenhatos előterében, bal lábas lövését azonban blokkolták, de így is csak centikkel ment mellé.
7'
GÓL! A harmadik fejest már nem ússza meg a Tiszasziget, Maravic tekert középre egy szabadrúgást, amit Szilágyi bólintott a hálóba, korán megszerzi a vezetést a HFC, 1-0.
5'
Aktívan kezd a Vásárhely, egy szabadrúgást középen ismét Dordevic tudott megcsúsztatni, azonban ezúttal sem talált kaput.
2'
Maravic cseleit követően Marton adhatott be a bal szélről, centerezésére Dordevic érkezett, de fejese fölé szállt.
1'
A vendégek kezdték a mérkőzést.
14:56 - A hazaiak tiszta pirosban, míg a vendégek tiszta kékben fognak majd pályára lépni, a felek végeztek a bemelegítéssel. A HFC győzelmével visszavehetné az első helyet a Tápétól, a Tiszasziget viszont az élen álló trióhoz léphetne közel egy esetleges győzelemmel. 14:49 - Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Az ifjúságiak találkozóján a Hódmezővásárhely 3-1-re nyerni tudott a Tiszasziget ellen. A mérkőzés Kócsó Tibor Zsolt sípjelére 15 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva elolvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.