Sport

Labdarúgás: Megtörte az FK a döntetlensorozatát + FOTÓK

Labdarúgás: Megtörte az FK a döntetlensorozatát + FOTÓK

2014. október 4., szombat
Labdarúgás: Megtörte az FK a döntetlensorozatát + FOTÓK
fk_asott_14_10_04_mj

Három döntetlent követően nyerni tudott az FK Szeged, a kissé parázs mérkőzésen nem tudott pontot szerezni az Ásotthalom, amely így továbbra is nyeretlen a megye I-ben.

Az első negyed óra tapogatózó, óvatos játékot hozott, amelyet Mihalkó Máté kapufája tört meg, az ásotthalmi játékos 20 méterről találta el a keresztlécet. A folytatás sem hozott sok helyzetet, bár kapura veszélyesebben az FK Szeged futballozott, azonban nem hozott gólt az első fél óra. A félidő hajráját a sárga lapok uralták, reklamálásért kétszer is felmutatta a sárga kártyát Dobai a hazaiaknak. A 41. percben megszerezte a vezetést az FK, kiváló helyről, a kapuval szinte szemben, 18 méterről lőhetett szabadrúgást az FK. Heredea állt oda, és annak ellenére, hogy hét játékos alkotta a vendégek sorfalát, Heredea mégis el tudta tekerni a labdát a sorfal mellett, és az alsó sarokba lőtt, 1-0. A lehető legjobbkor, ahogy szokták mondani, még a félidő előtt megszerezte a vezetést Tóth János csapata. A második félidő pedig szintén a lehető legjobban kezdődött a diszkoszvetősök számára, valamint a lehető legrosszabbul az Ásotthalom szempontjából: a 49. percben Füle látta meg kiválóan a középen üresen maradó Heredeát, aki okosan elgurította a kapus mellett a labdát, ezzel megduplázta csapata előnyét, 2-0. A kétgólos hátrányt követően bátrabban futballozott az Ásotthalom, amely kisebb lehetőségekben is megmutatkozott, majd a csereként beállt Hatvani J. szépíteni is tudott egy beadást követően, 2-1. Sőt, a 67. percben kiegyenlíthettek volna a vendégek, miután Vasas megmozdulását szabálytalannak vélte Dobai játékvezető. Kiszner állt a labda mögé, jobb sarokba tartó lövését azonban Vasas bravúrral hárítani tudta, így maradt a 2-1. A következő, mérkőzést eldöntő fordulópont öt perccel később történt: a helyett, hogy kiegyenlített volna az Ásotthalom, ismét kétgólos hátrányba került, miután Mihalkó érkezett egy beadásra a hosszún, és szép mozdulattal fejelt a hálóba, 3-1. Négy perccel később Heredeát kissé érthetetlen módon kiállította a játékvezető, ezt követően nehezen tudta kézben tartani a találkozót, és Hatvani Zoltánt is leküldte a pályáról a bíró egy félpályánál elkövetett, nem kirívóan súlyos szabálytalanságot követően, így 10 a 10 ellen fejezték be a felek a meccset, az Ásotthalom másodjára nem tudott felállni az FK otthonában, így Hevesi Tibor együttese továbbra is győzelem nélkül áll. Az FK Szeged legközelebb a Mártély ellen lép majd pályára a következő fordulóban, míg az Ásotthalom a Kistelek ellen hazai pályán folytatja a bajnokságot.

Felső Tisza-parti stadion, műfű, 150 néző
2014. október 4., 17.00
FK 1899 Szeged
Ásotthalom TE
Vége a mérkőzésnek.!
játékvezető: Dobai János • asszisztens: Csamangó Tamás, Török Tamás.
3
-
1

Csongrád megyei I. osztály, 8. forduló:

FK 1899 Szeged - Ásotthalom TE: 3 - 1 (1-0).

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, 150 néző. Vezeti: Dobai János (Csamangó Tamás, Török Tamás)

FK Szeged:

Vasas – Makai, Boldizsár, Prontvai, Varga, Molnár (Szalai, 85'), Turján, Imre (Németh, 70'), Heredea, Füle. (Mihalkó, 64')

Vezetőedző:

Tóth János.

Ásotthalom:

Ábrahám – Somlyai (Malatisznki, 70'), Vastag, Kiszner (Hatvani Z., 74'), Németh P., Rencsár, Kothencz L. (Baji, 54'), Szlobodnyik G. (Dóra T., 60'), Török A. (Hatvani J., 54'), Mihalkó M., Grósz.

Vezetőedző:

Hevesi Tibor.

Gól:

Heredea (41', 49'), Makai (72') ill. Hatvani J. (64')

Sárga lap:

Molnár (32'), Imre (38'), Heredea (67'), Barta (78') ill. Vastag (34') Baji (60'), Rencsár (65')

Kiállítva:

Heredea (76') ill. Hatvani Z. (90') Tóth János:

" Nagyon örülünk a győzelemnek, nagyon fontos volt ez a siker a hit szempontjából, azért, hogy a játékosok higyjenek benne, hogy képesek elérni azt a célt, amit kitűztünk magunk elé. Voltak fordulatok, ezeket átvészeltük, de azt gondolom, hogy megérdemelt a győzelmünk."

Hevesi Tibor :

" Úgy gondolom, hogy szokás szerint jól kezdtük a mérkőzést, a hazaiak a 25. percben tudták kialakítani az első helyzetüket, addig nekünk voltak lehetőségeink, a kapufát is beleértve. A futball istene nagyon nincs velünk, mert a labda ismét kifele pattant a kapufáról. A mérkőzés döntő pillanata a kihagyott tizenegyesünk volt, amivel tulajdonképpen el is úszott az esélyünk, azt követően hiába próbálkoztunk visszajönni a mérkőzésbe. Gratulálok a hazaiaknak, megérdemelten nyertek!"

Online közvetítésünk

VÉGE
90+6'
Vége! A játékvezető lefújja a mérkőzést, az FK végül a második félidőben mutatott játékával megnyerte a meccset, az Ásotthalom továbbra is nyeretlen.
90'
Újabb csere a végjátékban: Molnár távozik, Szalai jön fel.
90'
Az Ásotthalom is megfogyatkozik, Hatvani kap egyből piros lapot, a félpályánál történt belépését a játékvezető gondolkodás nélkül kiállítással jutalmazta.
86'
Az Ásotthalom mindent megmozgat, hogy szépítsen, de a próbálkozásait jól állja a tíz emberes FK.
78'
Kicsit kezd kicsúszni a játékvezető kezéből a meccs, reklamálásért Barta kapott sárgát, egyik csapat sem elégedett a bíró munkájával.
76'
Heredea egy könyöklést reklamált, ami egy sárga lapot ért, amiből már neki volt egy, így emberhátrányban fejezi be a mérkőzést az FK
72'
GÓÓÓL!!! Kiváló beadásra érkezik Mihalkó, majd befejeli a hálóba a labdát, 3-1!
71'
Kicsit felpaprikázódott a hangulat, közben pedig csere: Kiszner távozik, Hatvani Z. jön a helyére.
68'
Kiszner áll oda, Vasas pedig óriási bravúrral megfogja, marad a 2-1.
67'
Tizenegyest kap az Ásotthalom, egy szabadrúgást követően Vasas nem kapta el a labdát a labdát, és a bíró úgy ítélte meg, hogy letarolta Bajit.
68'
Cserél az FK, Imre helyére Németh A. érkezik
67'
Varga az újabb sárga tulajdonosa.
65'
Vastag kap sárgát, miután páros lábbal becsúszott az ellenfélnek.
64'
GÓÓÓL!!! Szépít az Ásotthalom, a csereként érkezett Hatvani érkezett a kapu elé a legjobb ütemben és szépített.
61'
Újabb csere az Ásotthalomnál, Német megy le és Dóra érkezik a helyére.
60'
Baji kapott sárgát, mert lerántotta Bartát.
58'
Éledezik az Ásotthalom, Hatvani centikkel maradt le egy lapos beadásról.
56'
Kettős csere az Ásotthalomnál: Baji és Hatvani J. érkezik, Török és Rencsár pedig lejön.
49'
GÓL! Heredea dupláz, Fülével játszik össze a hazaiak csatára, majd üresen marad a kapuval szemben, és szép mozdulattal az alsóba lő, 2-0.
46'
Elkezdődött a második félidő, egyik fél sem cserélt.
SZÜNET
45'
Véget ért az első játékrész, az FK aktívabb volt a vendégeknél, és egy szép góllal megszerezte a vezetést.
41'
GÓÓÓL!!! Vezet az FK, Heredea a nyolc emberes sorfal mellett tekerte el gyönyörű mozdulattal a labdát.
38'
Imre kap sárgát, a csapatkapitány reklamálásért részesült figyelmeztetésben.
35'
Az előző incidens miatt megítélt szabadrúgást Imre végezte el, lövése elkerülte a kaput.
34'
Sárgában egyenlít az Ásotthalom: Török vágta fel Vargát, ami egy sárga lapot ért.
32'
Megvan a mérkőzés első sárga lapja, Molnár reklamálás miatt részesült figyelmeztetésben.
30'
Az első fél óra kiegyenlített játékot hozott, kevés helyzettel.
20'
Szép kényszerítő után Füle 5 méterről lőhetett kapura, de lövése Ábrahámban halt el.
17'
Az első nagyobb helyzet az Ásotthalomé: Mihalkó 20 méterről bombázta a felső kapufára a labdát.
15'
Mihalkó lőhetett 20 méterről kapura, azonban lapos lövése mellé szállt, egyelőre még mindig nem nagy iramú a mérkőzés.
10'
A meccs első tíz perce tapogatózó játékkal telt, a csapatok még keresik egymáson a fogást, komolyabb helyzet nem alakult ki.
1'
A vendégek kezdőrúgásával indul a mérkőzés.
16:54 - Köszöntjük olvasóinkat a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályájáról, éppen elkezdett esni az eső a mérkőzés előtti pillanatokban. Az FK kék-fekete csíkos mezben, míg az Ásotthalom fehér-világoskék összeállításban lép pályára. A mérkőzés Dobai János sípszavára 17 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.