Közélet

Internetadó: Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Internetadó: Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

2014. október 31., péntek
Internetadó: Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért
deutsch_tamas01_gs

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője lesz felelős az internettel kapcsolatos jövő évi nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések lebonyolításáért - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken.

Kocsis Máté

a Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásában megismételte

Orbán Viktor

miniszterelnök péntek reggeli bejelentését, amely szerint "látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai kiterjesztéséről teljes félreértés alakult ki, és az emberek megkérdőjelezik a javaslat ésszerűségét, ez az adó ebben a formában nem vezethető be". A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején "nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről", benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről. Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért

Deutsch Tamás

fideszes EP-képviselő lesz felelős - tudatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.