Bulvár

Megindult a forgalom a 43-ason (FRISSÍTVE)

Megindult a forgalom a 43-ason (FRISSÍTVE)

2014. október 21., kedd
Megindult a forgalom a 43-ason (FRISSÍTVE)
Halálos baleset történt a 43-as úton Kiszombornál

Befejeződött a szemle a 43-a számú főút 28-as kilométerénél történt halálos baleset helyszínén. A forgalom mindkét irányban folyamatos.

Korábban írtuk:

Egy ember meghalt, ketten megsérültek egy kedd reggeli közúti balesetben Kiszombor közelében - adta hírül a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Trabant haladt a 43-as számú főúton Szeged felől Makó irányába október 21-én 9.45 körül. A 28-as kilométer közelében, a kiszombori elágazásánál, a Trabant sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette az uralmát a jármű felett. Lekapott az útról, majd a kormányt balra rántotta, és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy vele szemben közlekedő Suzukival. A baleset következtében a Trabant sofőrje a helyszínen meghalt, a Suzuki sofőrje és utasa - az elsődleges adatok szerint - súlyosan megsérült. Őket a mentők kórházba vitték. A főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kiszombor felé terelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.