Hírzóna

Két súlyos baleset hétfő este

Két súlyos baleset hétfő este

2014. október 14., kedd
Két súlyos baleset hétfő este
csengelebaleset

Hétfőn este két, egymáshoz nagyon hasonló baleset történt Csongrád megye útjain.

Az első este fél nyolckor, az 54121-es úton, Csengele és Kiskunmajsa között. A bejelentés szerint egy személyautó az útról lesodródva fának ütközött. Az esethez a műveletirányítás a kisteleki katasztrófavédelmi őrs és a csengelei önkéntesek állományát riasztotta. Az egységek feszítővágó segítségével szabadították ki a súlyosan sérült sofőrt a roncsok közül, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

csengelebaleset2

A második baleset egy órával később történt Szeged közelében, a sziksósi út 45-ös kilométerszelvényénél. Egy személyautó hajtott árokba, a baleset következtében a sofőr beszorult a járművébe. A szegedi tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek. Az egység az áramtalanítást követően kiemelte a sérültet az autóból, akit a mentők súlyos állapotban szállítottak kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.