Közélet

Elfogatóparancs a szegedi dohánybolt 21 éves rablójával szemben

Elfogatóparancs a szegedi dohánybolt 21 éves rablójával szemben

2014. október 8., szerda
Elfogatóparancs a szegedi dohánybolt 21 éves rablójával szemben
20140810090557

Keresi a Szegedi Rendőrkapitányság a 21 éves Nagy Norbertet, akit a Rókusi körúton lévő dohánybolt kirablásával gyanúsítanak - írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint július 15-én 0 óra 31 perckor a szegedi Rókusi körút 38/A szám alatti Nemzeti Dohányboltba egy arcát maszkkal eltakaró férfi ment be és egy táskába pakoltatta a bevételt, majd elmenekült. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai a széles körű nyomozati munka és a lefoglalt kamerafelvételek eredményeként október 7-én megállapították a rabló személyazonosságát. A rendőrök a 21 éves Nagy Norbert ellen országos elfogatóparancsot bocsátottak ki. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen szereplő Nagy Norbertről, valamint jelenlegi tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.