Bulvár

Bántalmazta a vásárhelyi férfit és pénzt követelt tőle

Bántalmazta a vásárhelyi férfit és pénzt követelt tőle

2014. október 8., szerda
Bántalmazta a vásárhelyi férfit és pénzt követelt tőle

A hódmezővásárhelyi rendőrök órákon belül elfogták a rablót, aki egy idős férfit bántalmazott és pénzt követelt tőle - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint

D. Bálint Tibor

október 6-án az esti órákban Hódmezővásárhelyen egy telephelyről követte a sértettet Lévai utcai otthonáig. Mikor az idős férfi be akart menni a házába, a gyanúsított megragadta, majd többször megütötte, miközben azt kiabálta, hogy „adjál pénzt”. A sértett további bántalmazását egy arra járó férfi akadályozta meg, aki felszólította a gyanúsítottat, hogy engedje el áldozatát és értesítette a rendőrséget. A terhelt erre üres kézzel elmenekült a helyszínről. A hódmezővásárhelyi nyomozók széles körű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Az egyenruhások a 47 éves férfit másnap a reggeli órákban elfogták és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya D. Bálint Tibort őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.