Sport

Asztalitenisz: háziversenyt rendeztek Móravárosban

Asztalitenisz: háziversenyt rendeztek Móravárosban

2014. október 2., csütörtök
Asztalitenisz: háziversenyt rendeztek Móravárosban
evadnyito_haziverseny

A Móravárosi Kinizsi Asztalitenisz Club (MOAC) és a helyi civilszervezet szeptember 14-én vasárnap közösen nagyszabású erőfelmérő háziversenyt rendezett az őszi bajnoki rajt előtt - írja Vitos György.

A helyszín ezúttal is a Móra iskola tornaterme volt. A kilenc órakor kezdődő versenyprogramot

Csiszár Sándor

, a Móravárosért Egyesület elnöke nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket. Az elnök néhány mondattal emlékezett meg a városrész híres szülöttjéről, Móravárosból elszármazott

Sándor „Csikar-ról

, aki a napokban hunyt el. A jelenlévők egyperces néma főhajtással adóztak a legendás jobbszélsőnek. Emléke végképp összeforrt anyaegyesületével, a Móravárosi Kinizsivel. A rendezők külön sikerként könyvelhették el, hogy a férfi mezőny mellett a hölgyek is letették névjegyüket, így már női egyéni és vegyes páros versenyszámok is voltak. Örvendetes a városrész jó hírű klubja iránt egyre növekvő érdeklődés, köszönhetően a helyi civilszervezet kitűnő lakossági kapcsolatának és a pingpong szakosztály egyre javuló működési feltételeinek. A háziverseny alkalmából még egy újdonság a klubtagoknak:

Kovács János

technikai vezető meghirdetett és elindított egy minősítő ranglista pontrendszert, mely már az egyes versenyeken való részvételt is, de különösen az eredményes szereplést fogja az országos pontszámítás szerint a jövőben jutalmazni. Év végén a legeredményesebb klubtagokat a szakvezetés értékes jutalomba részesíti.

Eredmények:

Férfi egyéni:

1. Móczán Tamás 2. Molnár András 3. Tutrai Ádám 4. Márta Dániel

Férfi Vigasz ág:

1. Purák Norbert 2. Velez Roland 3. Győri László 4. Kiss Balázs

Női egyéni:

1. Horváth Klára 2. Gáspár Erzsébet 3. Erdélyi Laura 4. Fáskerti Gyuláné

Vegyes páros:

1. Horváth Klára – Velez Roland 2. Gáspár Erzsébet – Fránki László 3. Fáskerti Gyuláné – Molnár András 4. Erdélyi Laura – Paulik József

Vitos György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.