Bulvár

105 hatásértőt fogtak alig 24 óra alatt

105 hatásértőt fogtak alig 24 óra alatt

2014. október 10., péntek
105 hatásértőt fogtak alig 24 óra alatt
migransok_police

A szegedi határrendészek 22 esetben 105 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában. Munkájukat a Készenléti Rendőrség járőrei és a polgárőrök segítették. A legtöbben Ásotthalom, Mórahalom és Röszke térségében próbálkoztak illegálisan bejutni a schengeni övezetbe - adta hírül a police.hu.

A legnagyobb számú csoport október 9-én 15.30-kor került rendőrkézre. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei és a készenléti rendőrök Mórahalom határában állítottak meg egy szabadkai rendszámú Fiat Ducatot. Az egyenruhások a kisteherautó rakterében 32 szír állampolgárt találtak összezsúfolódva, akik illegálisan lépték át Magyarország államhatárát. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának nyomozói a jármű szerbiai sofőrjét embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.