Közélet

Szabadtéri kondigépekkel bővült a Klapka tér + FOTÓK

Szabadtéri kondigépekkel bővült a Klapka tér + FOTÓK

2014. szeptember 11., csütörtök
Szabadtéri kondigépekkel bővült a Klapka tér + FOTÓK
utcakondi01_gs

Másfél millió forintból szabadtéri fitneszgépekkel bővült a Klapka tér. Haág Zalán, Belváros-Öregrókus képviselőjelöltje szerint a teret és környezetét több ütemben újítják majd fel a közeljövőben.

Május óta járja újonnan kijelölt választókörzetét

Haág Zalán

, a Fidesz-KDNP-L.É.T.-es önkormányzati képviselőjelöltje, hogy az ott élő emberek igényeiről informálódjon. Öregrókus lakói közül többen is a szabadtéri sportolási lehetőségeit szerették volna bővíteni, a Klapka téren ezért szabadtéri kondigépeket alakítottak ki a számukra. "Másfél millió forintból helyeztünk ki több eszközt is, ami bárki által hozzáférhető módon nyújt lehetőséget szabadtéri sportolásra" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére Haág Zalán. Ez csupán az első állomása volt a Klapka tér rekonstrukciójának - emelte ki a képviselőjelölt. A későbbiekben a sáros, rossz burkolatú, parkolóként használt terület rendezése is tervben van.

Kalmár Ferenc

- aki képviselőként húsz évig dolgozott a városrészben élőkért - támogatásával egymillió forint értékben végzik el a környező utak kátyúzását. "Egy hónap van még ugyan a választásokig, de már nekikezdtem a kampány elején összegyűjtött feladatok megoldásának" - hangsúlyozta Haág Zalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.