Sport

SportPont Program: egészségfejlesztés a felsőoktatásban

SportPont Program: egészségfejlesztés a felsőoktatásban

2014. szeptember 4., csütörtök
SportPont Program: egészségfejlesztés a felsőoktatásban

Több mint 800 hallgató csatlakozott augusztusban a SportPont Programhoz, amelyen keresztül számos sportolási lehetőséghez juthatnak felsőoktatási tanulmányaik alatt - közölte a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája és a sportszövetség által indított program célja az egészséges és sportos életmód népszerűsítése. Ennek érdekében ellátogatnak a Széchenyi István Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Szent István Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem gólyatáborába. Eddig több mint 800 gólya csatlakozott a programhoz, de a sportszövetség a turné végére több mint ezer regisztrációra számít - írták. A Debreceni Egyetem gólyatáborába az Országos Egészségfejlesztési Intézet szakemberei is elkísérték a road show-t. Így az elsőévesek különféle szűréseken, valamint az egészséges életmóddal, stresszkezeléssel és a dohányzásról való leszokással kapcsolatos tanácsadáson is részt vehettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.