Bulvár

Őszi dekoráció könnyedén

Őszi dekoráció könnyedén

2014. szeptember 23., kedd
Őszi dekoráció könnyedén
osz25_gs

Helló szeptember - szokás mondani, vágjuk bele hát mi is az őszbe, de csak vidáman. Ahogy közelednek az egyre szürkébb napok, érdemes a lakást feldobni pár apró, de annál mutatósabb praktikával. Íme, néhány tipp a csodás őszi mély és élénk színes dekorációkhoz!

Terítéken az ősz

Lehető legegyszerűbb dekorációs elem, amit az asztalra tehetünk, de mégis mutatós. Csodaszép ősz kincsei, itt is megmutatkoznak az évszak színei. Kell hozzá egy tál, vagy gyümölcsös kosár, amit telerakunk ezekkel a kincsekkel. Az évnek ezen szakában nagy szerepet kap az alma, a tök, a kukorica, vagy akár a körte a gesztenye és a dió. A színharmóniát fokozhatjuk hangulatos asztalterítővel, illetve egyszínű narancsos vagy piros színű gyertyákkal is.

Melegség az őszi estéken

A kreativitás nem ismer határokat! Hozzuk be otthonunkba a melegséget egy-egy mécsessel. Könnyen hozzá lehet jutni ezekhez a darabokhoz, az első képen látható, ahogy a tököt a mécses méreteire formázzuk, majd ebbe tesszük a mécsest. Szép, esztétikus darabok, akár asztali díszként, akár egy polcra téve megtalálhatjuk a helyét. A másik mécseshez némi falevélre van szükség. Miután megtaláltuk a szép színes leveleket, nincs hátra más, minthogy felragasszuk őket és már ragyoghat is benne a gyertyaláng.

Bekopogtat az ősz

Ezeket a remek ajtódíszeket gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Bármelyik dekorációs üzletben megtalálható hozzá az alapanyag. A képzeletünk szab határt csak annak, hogy mit ragasszunk koszorúdíszre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.