Sport

Országos versennyel nyílik újra a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Aréna

Országos versennyel nyílik újra a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Aréna

2014. szeptember 23., kedd
Országos versennyel nyílik újra a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Aréna

Szeptember 27-én a Fit Kid egyéni és csoportos Grand Prix országos versenyével nyitják meg újra hivatalosan is Hódmezővásárhelyen a Balogh Imsi Sportcsarnokot.

Délelőtt 10 órakor az aréna hivatalos újranyitásán részt vesz

Almási István

polgármester,

Égető Gábor

, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Járási Hivatalának vezetőhelyettese.

Rácz Ildikó

, a bajnokságot rendező Hód Fitness vezetőedzője elmondta, több mint 20 egyesület 250 versenyzője jelezte indulását mind a Fit Kid A és B osztályos egyéni, mind pedig a csoportos Grand Prix-be. A rekordszámú nevezés mellett 12 lány indul a 2013-ban debütált Fitness Woman Open Egyetemista és Főiskolás és a Fitness Lady kategóriában. A Fitness Woman kategóriánál a döntőbírók az estélyi ruhás, a fürdőruhás és a fitneszgyakorlat fordulóit értékelik, a Fitness Lady kategóriában indulók pedig koktélruhás és fürdőruhás fordulóban vesznek részt. Az egész napos sportesemény szombaton délelőtt 10 órától az egyéni Fitness Woman és a Fitness Lady kategória versenyeivel kezdődik, majd délután a csoportos versenyek következnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.