Közélet

Nyitási akciókkal várja szegedi ügyfeleit az Oberbank + FOTÓK

Nyitási akciókkal várja szegedi ügyfeleit az Oberbank + FOTÓK

2014. szeptember 17., szerda
Nyitási akciókkal várja szegedi ügyfeleit az Oberbank + FOTÓK
oberbank05_gs

Kkv-kat és magánszemélyeket egyaránt vár a Szegeden is megnyílt Oberbank. A 140 éves múltra visszatekintő pénzintézet szinte az egyetlen volt Nyugat-Európában, amely külső segítség nélkül is átvészelte a gazdasági válságot. Szegedi ügyfeleiket nyitási akciókkal várják!

A Klauzál tér egyik patinás épületében, az egykori Virág Cukrászda szomszédságában nyitotta meg szegedi fiókját az Oberbank. Illőbb helyet nem is találhatott volna az osztrák székhelyű pénzintézet, hiszen a Klauzál tér 2. szám alatt lévő, az 1840-es években átadott ingatlan nem csupán építészettörténeti jelentőségű, de eredetileg is bankként foglalt helyet a város szívében. Helyét egy több mint 140 éves múlttal bíró intézet vette át augusztus elejétől. "Bankunkat lassan másfél évszázada, 1869-ben alapították linzi központtal. Az elmúlt évtizedekben Németországban, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon erősítettük meg a jelenlétünket" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Blazovich László

fiókvezető. Hazánkban augusztus elején itt Szegeden nyitotta meg hetedik fiókját, emellett Kecskeméten, Debrecenben, Szombathelyen és Győrött egy, míg Budapesten két helyen várja az ügyfeleket. A bank rendkívül büszke rá, hogy Nyugat-Európában szinte egyedülálló módon mentőcsomagok igénybevétele nélkül képes volt átvészelni a gazdasági válságot, saját erőből növekedett és képes terjeszkedni a mai napig. "Középtávú terveink között szerepel, hogy Magyarországon 10-15 fiókkal képviselhessük magunkat, ezt az elkövetkező években szeretnénk megvalósítani" - hangsúlyozta Blazovich László. A bank elsődleges célja a kis- és középvállalkozások, valamint a hozzájuk tartozó magánszemélyek, családok és munkavállalók igényeinek kiszolgálása, emellett teljes termékpalettával rendelkezik a lakossági ügyfelek számára is. Igen kedvező kamatozással futó lakáshitelekkel rendelkeznek, akár felújításról, építésről vagy vásárlásról legyen szó. "Hosszú szakmai tapasztalattal és magas színvonalú tudással rendelkező munkatársaink vannak. A nálunk elhelyezett betétek az ausztriai betétbiztosítási alap hatálya alatt állnak, így az osztrák állam vállalja rájuk a garanciát. Egyediségünket adja tovább az is, hogy míg a többi bank központilag kidolgozott standard termékeket ajánlja fel ügyfeleinek, addig mi éppen fordítva működünk, klienseink igényeihez szabjuk azokat. Bizalmi kapcsolat kialakítására törekszünk, elsődleges krédónk a megbízhatóság, a szakértelem és a kiszámíthatóság" - emelte ki a fiókvezető. Igen erős a társadalmi felelősségvállalás-tudatuk is, jótékonysági rendezvényekkel, képzések finanszírozásával támogatják a rászorulókat.

A szegedi fiók több nyitási akcióval is várja az ügyfeleket:

- A december 31-ig nyitott lakossági és céges számlák esetén nem számítanak fel számlavezetési díjat. - A partnerek bankkártyájának elsőéves díját átvállalják az ügyfelektől. - Belföldi forintátutalások esetén csak 50 forint tranzakciós illetéket számítanak fel. - Ingyenes eBanking hozzáférést biztosítanak. - Devizahitelek esetén a folyósítási jutalékot és a hitelbírálati díjat is elengedik.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.