Közélet

"Nem vagyunk egyedül" - Családi nap a Búvár-tónál + FOTÓK

"Nem vagyunk egyedül" - Családi nap a Búvár-tónál + FOTÓK

2014. szeptember 21., vasárnap
"Nem vagyunk egyedül" - Családi nap a Búvár-tónál + FOTÓK
csaladi_nap_szokene17_gs

Kutya szépségverseny, kick-box bemutató, zene, vattacukor, bohócműsor és sok más érdekesség várta a rókusiakat Szőke Barnabásné családi napján.

"Éreztetnünk kell az emberekkel, hogy egy jól működő, szerető közösség tagjai, fel kell vennünk a harcot az elmagányosodással" - mondta el

Szőke Barnabásné

, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület képviselőjelöltje a négyes számú választókörzetben. A képviselőjelölt által szervezett családi nap igazolja szavait, számos program szórakoztatta a kilátogató helyieket, a kisgyerekeket trambulin, ugrálóvár, arcfestés, vattacukor- és csokievőverseny, kézműves- és ügyességi játékok várták, míg a nagyoknak zenével, kick-box bemutatóval és kutya szépségversennyel készültek.

csaladi_nap_szokene19_gs

"A kutya az ember legjobb barátja, a magányt gyógyítja a háziállat szeretete, ezért kapnak kiemelt szerepet rendezvényünkön a házi kedvencek, az Orpheus Állatvédő Egyesület tagjai alkotják a zsűrit, amely dönt a legszebb ebről, amelynek gazdája értékes nyereménnyel lehet gazdagabb" - fejtette ki Szőke Barnabásné. A képviselőjelölt felhívta a figyelmet a Combat "D" SC kick-box bemutatójára, amellyel célja a tömegsport, a testmozgás népszerűsítése. "A rókusiak nagyon befogadóak, és a szeretet, amelyet adunk nekik, kölcsönösen visszaadódik, ezért érezzük, hogy a helyes úton járunk" - nyilatkozott Szőke Barnabásné.

csaladi_nap01_gs

"A legfontosabb a személyes találkozás lehetősége és az összetartozás érzése, az alkalom, hogy a helyiek együtt lehessenek, felszabadultan, boldogan" - mondta el

Kothencz János

, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. - Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület szegedi polgármesterjelöltje. Kothencz János kiemelte, hogy az említett felszabadultság nem mindig pozitív kimenetelű: az öröm mellett a bánat is megjelenik, az emberek elpanaszolják gondjaikat, eszmecserét folytatnak a polgármester- illetve a képviselőjelöltekkel, akik így hatékonyabban tudnak segítséget nyújtani a szegedieknek. "A L.É.T. Egyesület egyik fő célja, hogy az ehhez hasonló családi napokat rendszeressé tegye, hiszen itt, Rókuson nem gyakoriak ezek a rendezvények, de láthatóan akad rá igény, sok család látogat ki ilyenkor, ami mutatja az ilyen programok lényegét" - tette hozzá Kothencz János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.