Közélet

Napi Gondolatok: Kiskundorozsma a kiskundorozsmaiaké! + VIDEÓ

Napi Gondolatok: Kiskundorozsma a kiskundorozsmaiaké! + VIDEÓ

2014. szeptember 15., hétfő
Napi Gondolatok: Kiskundorozsma a kiskundorozsmaiaké! + VIDEÓ
Napi Gondolat Dorozsma

Legújabb Napi Gondolatok epizódjában Kothencz János kiskundorozsmai tapasztalatairól beszél, az elhanyagolt utakról, hiányos tömegközlekedésről, egészségügyi gondokról és a kiskertesek problémájáról.

"Úgy látszik a peremkerületek, a csatolt városrészek a szegedi városvezetés számára kevésbé fontosak" - mondta el

Kothencz János

, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület szegedi polgármester-jelöltje. A jelölt a videóban beszél a Vályogos utcai utak életveszélyes állapotáról, a ritkán közlekedő buszjáratok sűrítésének terveiről, szociális otthon alapításáról, az egészségügyi ellátások megszűnéséről és a kiskertes problémájáról, amelynek megoldása sajnos még mindig távolinak tűnik. "Azt gondolom, hogy a dorozsmatikum egyfajta jelenség, amely az ott élő emberek lokálpatriotizmusán, a helyi értékekhez való ragaszkodásán alapul, ami egy olyan karakter létezését feltételez, amire Szeged csak büszke lehet" - zárta gondolatait Kothencz János. http://www.youtube.com/watch?v=ULNCUKjTc_w

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.