Bulvár

Megszüntették a gázszivárgást Ásotthalmon (FRISSÍTVE)

Megszüntették a gázszivárgást Ásotthalmon (FRISSÍTVE)

2014. szeptember 10., szerda
Megszüntették a gázszivárgást Ásotthalmon (FRISSÍTVE)

Megszüntették a gázszivárgást Ásotthalmon, ahol szerdán kora délután munkagép vágott át egy 32 milliméteres vezetéket a Béke utcában - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Molnár Krisztina

elmondta, a ruzsai és az ásotthalmi tűzoltóegységek áramtalanították a környező ingatlanokat, a gázszolgáltató szakemberei pedig lezárták a sérült vezetéket. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat nem mért veszélyes gázkoncentrációt, így a biztonsági intézkedésként kiürített közeli iskolaépületbe visszatérhettek a tanárok és diákok - közölte a hadnagy.

Korábban írtuk:

Munkagép vágott át egy 32 milliméteres gázvezetéket Ásotthalom központjában, a Béke utcában szerdán kora délután tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Molnár Krisztina elmondta, a szomszédos iskolát biztonsági okokból kiürítették, mintegy kétszáz diáknak és tanárnak kellett elhagynia az épületet. A károk elhárításán a tűzoltók és a szolgáltató szakemberei dolgoznak a helyszínen – közölte a hadnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.