Közélet

Megverte tanárát a szegedi hatodikos diák

Megverte tanárát a szegedi hatodikos diák

2014. szeptember 30., kedd
Megverte tanárát a szegedi hatodikos diák
iskola_tanulas

Megverte tanárát Szegeden az egyik általános iskolában egy hatodikos fiú, amiért a pedagógus el akarta venni cigarettáját.

Az egyik szegedi általános iskolából érkezett bejelentés a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint az egyik diák bántalmazta tanárát szeptember 29-én a délelőtti órákban. A feljelentésből kiderült, hogy a 6. osztályos tanuló testnevelés óra alatt az udvaron cigarettázott. Amikor az oktató el akarta venni a fiútól a cigit, ő ellenállt. A tanuló a füstöt a tanárnő arcába fújta, majd többször ököllel arcon, valamint háton ütötte és megrugdosta. A Szegedi Rendőrkapitányságon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a gyermekkorú diákot tanúként hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.