Sport

Labdarúgás: csillagos ötössel zárult a deszki falunap Gyálaréten + FOTÓK

Labdarúgás: csillagos ötössel zárult a deszki falunap Gyálaréten + FOTÓK

2014. szeptember 6., szombat
Labdarúgás: csillagos ötössel zárult a deszki falunap Gyálaréten + FOTÓK
moravaros_deszk_mj016

A deszki csapat diadallal ajándékozta meg települését a falunapon: a Móravárosi Kinizsi volt a szenvedő fél.

Gyálarét, 100 néző
2014. szeptember 6., 16.30
Móravárosi Kinizsi SK
Deszk SC
A meccs véget ért.
játékvezető: Dobó Zoltán • Somodi Gábor, Kószó Csaba
1
-
5

Megyei II. osztály 4. forduló:

Móravárosi Kinizsi SK - Deszk SC 1-5 (0-3).

Gyálarét, 100 néző. Vezeti: Dobó Zoltán (Somodi Gábor, Kószó Csaba).

Móraváros:

Varga G. - Vidákovics (Ferenczi 60'), Gerebicz, Annus, Deák, Jenei, Lukovics (Varga P. 67'), Laczi Z., Petrusán, Szeri, Laczi N. Játékos-edző: Gerebicz Attila.

Deszk:

Fazekas - Adamov F., Adamov S., Kozma, Djurasovic, Vizin, Kelemen Sz. (Ferling 75'), Katona Zs. (Temesvári 60'), Gallai (Dávid 70'), Kecenovic, Balazic. Vezetőedző: Zeljko Pranjko.

Gólszerzők:

Gerebicz A. (67'), illetve Katona Zs. (28'), Adamov F. (31'), Kozma T. (32'), Gallai G. (56'), Temesvári N. (69')

Online közvetítésünk

VÉGE!
91'
Vége a kiváló és sportszerű mérkőzésnek, ahol megérdemelt győzelmet aratott a mai napon stabilabban és hatékonyabban futballozó Deszk. A Deszki Falunapon lehet majd ünnepelni este, míg a móravárosiak akár a Gyálaréti Falunapon nyalogathatják sebeiket. Nincs persze okuk a szégyenkezésre, jól küzdöttek ők is, jövő héten pedig javíthatnak!
90'
Annus estében pörgetett alá a labdának, mely a felső lécre hullott, Fazekas csak szemmel verte.
86'
Csordogál a játék a hajrá perceiben, mindkét fél a hármas sípszót várja. Jobbára a Móraváros támad, Ferenci József sok labdát kap, de sok hibát szül a nagy aktivitása.
moravaros_deszk_mj018
81'
Annus Ádám kiválóan tekerte középre a labdát, Szeri László teljesen tiszta helyzetben lőtt, Fazekas Bálint kapus nagyot védett. Nem sokkal ezután Ferenczi durrantott mellé. Dicséretesen küzdenek tehát a móravárosiak, a deszkiek most már nem erőltetik, az Újszentiván elleni presztízsmeccs diadala után zsebben ez a három pont is.
76'
Kelemen Szabolcsot Ferling Péter váltotta a deszkieknél.
75'
Három lövés irányult a deszki kapura, de egyikből sem lett gól. Laczi Zoltán a bal kapufát találta el, Ferenczi kísérlete egy védőről vágódott le, majd Annus vágta fölé a bogyót.
70'
Dávid érkezett Gallai helyére a deszkieknél.
69'
GÓÓÓL 1-5! Gyorsan jött a deszki válasz! A csereként beállt Temesvári Norbert a leshatárról lépett ki, és higgadtan lőtt a hálóba Varga Gábor mellett.
67'
GÓÓÓL 1-4! Ez a hatalmas találatok mérkőzése, sistergős bombával szépített a Kinizsi! Gerebicz Attila 30-ról szánta el magát lövésre, a labda a bal felsőben kötött ki.
67'
Lukovics helyére Varga Pál érkezett a hazai csapatba.
66'
Adamov Filip kevergetett több alkalommal a bal oldalon, szögletet harcolt ki.
62'
Gallai kísérletezett megint, Varga kapus lábbal védett, majd üggyel-bajjal felszabadítottak a móravárosiak. Ez sem volt kis helyzet!
61'
Ferenczi váltotta Vidákovicsot a hazaiaknál, míg Katonát Temesvári a vendégeknél. Könnyed deszki játékot figyelhetünk a pályán, nincs benne a fordulat a meccsben, görcsösen küzd a Kinizsi. Annus távoli lövését védte az előbb a vendégek hálóőre, középre tartott a laszti, nem nagyon kellett megerőltetnie magát Fazekasnak.
56'
GÓÓÓL 0-4! Itt a negyedik deszki találat! Gallai Gábor kapott nagyszerű labdát a jobb oldalon, ezúttal nem passzolt, hanem egyedül oldotta meg, előre tört, majd 8 méterről magabiztosan lőtt a szegedi hálóba a kivetődő Varga Gábor mellett-fölött.
55'
Laczi Zoltán szabadrúgása törte meg a vendégek fölényét, a középre tartó lövés nem okozott gondot a deszkiek hálóőrének.
moravaros_deszk_mj027
54'
Adamov Filip verekedte magát helyzetbe, 11 méteres ágyúzását bravúrral tolta fölé Varga Gábor portás.
50'
Támadásban maradtak a látogatók, egy formás akció végén Gallai Gábor futott le az alapvonalig, többen kísérték bent, de centerezése egy védőt talált meg.
46'
A Kinizsinél nem volt csere a szünetben a 0-3 ellenére sem. A deszkiek kezdték a második félidőt, ők sem változtattak.
SZÜNET!
45'
A félidő végére magabiztossá vált a Deszk, a négy perc alatt beszedett három gól magától értetődően fejbe kólintotta a Kinizsit. Lesz mit átbeszélniük a szünetben a hazaiaknak. Nagyszerű első felvonáson vagyunk túl rengeteg szép jelenettel, remekbe szabott találatokkal.
41'
A móravárosi Laczi Zoltán 30 méteres szabadrúgása szállt magasan fölé.
moravaros_deszk_mj024
40'
Kozma Tamás átlövése kerülte el a hazai kaput. A Kinizsi nehezen tudja magát túltenni a bekapott gólokon, meghatározó most a deszkiek fölénye, acélos a vendégek támadójátéka.
36'
Annus Ádám 24 méterről végzett el szabadrúgást, a lapos lövés a deszki sorfalról vágódott le. A Tisza Volán SC korábbi üdvöskéje trükközni akart, de rajtavesztett, mert a sorfal tagjai nem ugrottak fel.
32'
GÓÓÓL 0-3! Ha egy üzlet beindul... Még magukhoz sem tértek a hazaiak, mikor Kozma Tamás 30 méterről elképesztően nagy gólt ragasztott a bal felsőbe. Innen bizony nehéz lesz talpra állnia a móravárosi legénységnek.
31'
GÓÓÓL 0-2! Megtáltosodott a Deszk, állva maradt a Móraváros. Adamov Filip a bal szárnyon a védők mögött kapta meg a labdát, végigrobogott fele, egészen a szegediek ötöséig tört, ahonnan lőtt, Varga kapus még bele tudott érni, de kezéről a kapu közepébe perdült a bogyó.
28'
GÓÓÓL 0-1! Vezetnek a vendégek, mégpedig egy szemet gyönyörködtető találattal! Balról jött ismét a beadás, Katona Zsolt félfordulattal, külsővel hatalmas gólt lőtt a jobb felsőbe, Varga Gábornak esélye sem volt hárítani.
27'
Gallai Gábor egy bal oldali beadást követően csúnyán mellé lőtt, a szögletzászló környékén gurult ki a laszti.
24'
A középpályára összpontosítják erőiket a csapatok, ott próbálnak fölényt kialakítani, de továbbra sem bírnak egymással. Meghatározó lesz, ki éri el az első találatot. Ha ugyan látunk ma gólt...
22'
Jó a meccs, a színvonalra és az iramra sem lehet panasz. Kiegyenlített, gyors a játék, ám jól zárnak a védelmek, helyzet alig alakul ki.
17'
A deszkiek egyik leggólerősebb futballistája, Gallai Gábor mellel tette maga elé a játékszert, tüzelt, alig fél méterrel Varga Gábor, a Kinizsi elnök-kapusának ketrece mellé.
12'
Saso Djurasovic hibája után Szeri László egyedül törhetett kapura, de picit elbizonytalanodott, kivárt, lövését végül Fazekas Bálint deszki hálóőr lábbal menteni tudta.
8'
Petrusán Balázs lövése és Jenei Csaba spiccelése jelentett veszélyt a deszki kapura. Az első löket messze elkerülte a kaput, a második löbb már nem sokkal ment el a jobb kapufa mellett. Támadásban most a szegediek.
moravaros_deszk_mj015
4'
Némi Kinizsi-fölény után deszki akciók az első percekben, helyzetet még nem jegyeztünk fel.
1'
A Móravárosi Kinizsi kezdte a játékot, a dóm irányába támadnak az első félidőben, míg Szerbia felé rohamoznak a látogatók. A régi nagyok közül Gerecz Péter és Orosházi László is jelen van Gyálaréten. Idősebb Laczi Zoltán lámpással és fagylalttal a kezében látja el a rendezői feladatokat.
16.25: Köszöntjük Önöket Gyálarétről, ahol borongós időjárási körülmények között kerül sor a meccsre. Narancssárga felsőben, fekete alsó szerelésben a hazai móravárosiak. A vendég deszkiek együttese a piros-fekete egyesületi színekben lép pályára, dicséretes, hogy ennyire tisztelik hagyományaikat. A mérkőzés és az élő közvetítés 16.30-kor kezdődik Dobó Zoltán sípjelére!

A találkozó elé:

A Móravárosi Kinizsi és a Deszk is veretlen még a megye II-es bajnokságban: mindkét legénység két döntetlennel és egy győzelemmel nyitott, és jelenleg 5 ponttal a 6-7. helyen tanyáznak. Az újonc szegedi legénység múlt héten bravúrosnak mondható, 3-0-s sikert aratott idegenben a Tömörkény ellen, ami lendületet adhat Gerebicz Attiláéknak. Az előző kiírás negyedik helyezettje, a deszki csapat hasonló diadalt tudhat maga mögött, presztízsmeccsen verte 1-0-ra az Újszentivánt. Pompás találkozóra van tehát kilátás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.