Közélet

Kothencz János: A szakmai hozzáértés előbbre való a politikai lojalitásnál + VIDEÓ

Kothencz János: A szakmai hozzáértés előbbre való a politikai lojalitásnál + VIDEÓ

2014. szeptember 26., péntek
Kothencz János: A szakmai hozzáértés előbbre való a politikai lojalitásnál + VIDEÓ
kothencz_janos_sajttaj_gs

A jó vezető mindenekelőtt egy olyan ember, aki nem felejti el azt, hogy honnan jött és hova tart - nyilatkozta a VTV Szegednek Kothencz János.

A legutóbbi jobboldali városveretés időszakában ifjúsági referensként dolgozott a városháza munkatársaival

Kothencz János

, aki hozzáértő, jól képzett szakembereket ismerhetett meg személyükben. "A polgármesteri hivatal apparátusának munkatársai kiváló emberek, akik a város mindennemű problémáját a vállukon cipelik. Nagyon szívesen dolgoznék együtt ezekkel az emberekkel, mert rájuk valóban lehet építeni" - mondta el a Városi Televízió Szeged TéMa című műsorában a Fidesz-KDNP és a L.É.T. által támogatott szegedi polgármesterjelölt. Kothencz János hozzáértő, kompetens emberekkel dolgozna együtt, akiknek a szavát komolyan lehet venni, emellett fontos a lojalitás is, amely alapvető eleme az együttműködésnek.

Egy jó vezető szolidáris

A VTV Szeged vezetői tapasztalatairól is faggatta a polgári oldal jelöltjét. "Az elmúlt húsz évben jó néhány szekeret húztam, napjainkra egy többmilliárdos költségvetéssel működő intézményrendszert igazgatok, amely öt megyét és a fővárost fedi le országosan. Több mint ezer munkavállalóért vállalok felelősséget, és közel tízezer rászorulót segítek, támogatok" - hangsúlyozta a polgármesterjelölt. Hozzátette azonban: a jó vezető mindenekelőtt egy olyan ember, aki nem felejti el azt, hogy honnan jött és hova tart. "Egy olyan ember, aki ha felfele megy egy lépcsőn, megemeli a kalapján a lefelé haladónak, hiszen nem tudhatja, hogy ő mikor jön majd lefelé ezen az úton. Egy jó vezető együttérző, lojális és szolidáris azokkal, akiket vezet" - emelte ki Kothencz János. A szakmai hozzáértést a politikai lojalitás elé helyezi a polgármesterjelölt. "Egy objektív szakmai kritérium mentén alkotott vélemény, amely javaslatból közgyűlési rendeletté válik, majd önkormányzati intézkedésben testesül meg, csak úgy lehet hiteles, ha tudjuk is, hogy miről beszélünk. A választási programomban nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy az emberek véleményét képviselem a programomban, számukra szeretnék reális, kiszámítható jövőt biztosítani" - mondta el Kothencz János. A teljes interjút a

VTV Szeged honlapján

tekinthetik meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.