Sport

Kosárlabda: harmadik lett a Szedeák Pécsen

Kosárlabda: harmadik lett a Szedeák Pécsen

2014. szeptember 20., szombat
Kosárlabda: harmadik lett a Szedeák Pécsen
szedeak_szombathely29_gs

A harmadik helyet szerezte meg a Naturtex-SZTE Szedeák csapata a pécsi négyes tornán, miután a bronzmérkőzésen legyőzte horvát ellenfelét.

A pénteki házigazda elleni vereséget követően szombaton a horvát Vrijednosnice Osijek ellen játszott a kisdöntőben a Szedeák a pécsi felkészülési tornán.

Nikola Lazics

csapata a félidőre kialakított hat pontos előnyt tudott szerezni, azonban a harmadik harmadban csak 16 pontnyi válasza volt a horvátok huszonkét pontjára, így döntetlenről vághattak neki a felek az utolsó negyedben. Az utolsó játékrészre azonban ismét összekapta magát a Szedeák, amely végül hét ponttal tudott nyerni horvát ellenfele ellen, így harmadik helyet szerzett a pécsi négyes tornán.

Vágvölgyi

és

Balaban

mellett a legeredményesebbnek

Csorvási

, valamint

Mike

bizonyult a mérkőzésen. A Szedeák legközelebb jövő héten pénteken, 17:30-kor lép pályára: az Etelka sori csarnokban a Pécs ellen lépnek pályára

Majsztorovicsék

.

Naturtex-SZTE-Szedeák-Vrijednosnice Osijek (horvát) 91-84 (29-25, 23-21, 16-22, 23-16)

Szedeák: Jereminov 10/6, Wirth 5/3, Vágvölgyi 15/12, Majsztorovics 9/3, Balaban 18. Csere: Csorvási L. 14, Kuntics 4, Molnár B. 5, Varga Z. 2, Mike 9/9.

Edző

: Nikola Lazics Nikola Lazics:

"Ez a mérkőzés is remekül szolgálta a felkészülésünket, mert egy keményen játszó, jó ellenféllel találkoztunk. Örömteli, hogy a kispadról beszálló játékosok sokat hozzá tudtak tenni a játékhoz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.