Közélet

Konkoly Béla: új irányra van szükség Deszk fejlődéséhez!

Konkoly Béla: új irányra van szükség Deszk fejlődéséhez!

2014. szeptember 13., szombat
Konkoly Béla: új irányra van szükség Deszk fejlődéséhez!
deszk01_gs

Független jelöltként indul az önkormányzati választáson Deszken Konkoly Béla, aki bemutatta csapatát. A polgármesterjelölt hangsúlyozta, új irányt kell vennie a falunak ahhoz, hogy fejlődhessen.

„Fiatal, lendületes csapatunk van, és közösen tervezzük Deszk jövőjét, célunk, hogy fejlődjön a falu” – mondta el

Konkoly Béla

, aki független polgármesterjelöltként indul a Szegedtől pár kilométerre fekvő településen. Hangsúlyozta, ő és csapata nem tagja egyetlen politikai pártnak sem, de élvezik a kormánypártok támogatását. Mint mondta, Deszkért dolgozna csapatával, melynek tagja

Dudás Zoltánné

,

Tombácz Tamás

,

Lép Roland

és

Jancsik Andrea.

Konkoly Béla a jelöltbemutatón elmondta, a falu dinamikus fejlődését munkahelyteremtő beruházásokkal képzelik el, és új helyi adózási rendszert vezetnének be a 3700 lelket számláló, mintegy 3000 választópolgárral rendelkező településen, továbbá a turizmusban rejlő lehetőségek kihasználására törekednének. A lakosokkal folytatott beszélgetések és fórumok eddigi tapasztalatairól kérdésünkre elmondta, a deszkiek egy része úgy érzi, hogy nemhogy fejlődött volna a falu, inkább szűkültek a lehetőségeik az elmúlt években. Munkahelyteremtő beruházásokat szeretnének a helybéliek, akik a tapasztalatok szerint nyitottak, érdekli őket a közélet, s kiváltképp Deszk jövője. „Mind a 3700 deszkit szeretnénk képviselni, függetlenül attól, hogy itt született vagy csak a múlt héten költözött ide, hiszen mindannyian kötődünk a településhez, vagyis deszkiek vagyunk” – szögezte le Konkoly Béla sajtótájékoztatóján. Hozzátette, csapatának egyik tagja sem arra készül, hogy megválasztása esetén beüljön egy bársonyszékbe, mindannyiuknak biztos megélhetése van. Céljuk, hogy a deszkiekért dolgozzanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.