Sport

Hosszú Katinka Szingapúrban folytatja

Hosszú Katinka Szingapúrban folytatja

2014. szeptember 3., szerda
Hosszú Katinka Szingapúrban folytatja
Hosszú Katinka

Hétfőn még Dubajban, a rövidpályás világkupa-sorozat második állomásán versenyzett, pénteken pedig már Szingapúrban szerepel Hosszú Katinka, a jelen első számú magyar női úszója.

A Vasas világ- és Európa-bajnoka azon a meghívásos gálán áll rajthoz, amelyet a viadal honlapján a világ legjobbjainak vízi show-jaként népszerűsítenek, és amelyre 12 olimpiai és 21 világbajnokot invitáltak meg a házigazdák. Az augusztusi, berlini normál-, vagyis 50 méteres uszodában rendezett Európa-bajnokságon háromszor aranyérmes Hosszú újabb fellépésére igazán kedvező előjelek mellett kerül sor, merthogy a 25 méteres medencébe kiírt vk-széria múlt heti nyitányán Dohában négyszer, majd Dubajban egy alkalommal világcsúcsot javított, mind a három vegyesúszó számban átírva a rekordlistát. Bár a vegyes nem szerepel a szingapúri verseny kínálatában, a magyar úszó így is a tőle megszokott gazdag programmal rukkol elő: a péntek délutáni másfél órás sztárparádén - a rendezvény honlapja szerint - 100 méter gyorson, 100 méter háton és 100 méter pillangón rajtol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.