Bulvár

Felfüggesztett börtönt kapott első fokon a futó nőket zaklató deszki szatír

Felfüggesztett börtönt kapott első fokon a futó nőket zaklató deszki szatír

2014. szeptember 18., csütörtök
Felfüggesztett börtönt kapott első fokon a futó nőket zaklató deszki szatír

Első fokon kettő év, végrehajtásában öt év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte csütörtökön a Szegedi Járásbíróság gyorsított eljárásban azt a férfit, aki nyáron két futó nőt is molesztált a Csongrád megyei Deszk közelében - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Juhászné Prágai Erika

közölte, a bíróság szexuális erőszak bűntettében és szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek a vádlottat. Az ítélet szerint a férfi június elején a Maros töltésen, Deszk határában az ott futó sértett előtt mutogatta magát és önkielégítést végzett. A félmeztelen férfi ezután a kerékpárral a sértett után eredt, amikor pedig utolérte a nőt, elkapta és fogdosni kezdte. A sértettnek végül sikerült kiszabadulnia, és elmenekülnie. A vádlott július 20-án a 43-as számú főút Deszk és Klárafalva közötti szakaszán, egy a kerékpárúton futó nő előtt is levetkőzött, és önkielégítést végzett. A bíróság döntését a vádlott és védője tudomásul vették, míg az ügyész letöltendő szabadságvesztés kiszabása érdekében jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.