Bulvár

Egy nő miatt alakult ki verekedés Szentesen

Egy nő miatt alakult ki verekedés Szentesen

2014. szeptember 1., hétfő
Egy nő miatt alakult ki verekedés Szentesen

Három szentesi és egy öcsödi férfit állítottak elő verekedés miatt a szentesi rendőrök - adta hírül a police.hu.

Verekedés miatt hívták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját augusztus 31-én 1 óra 40 perckor. A bejelentő szerint több férfi rugdosta, ütötte egymást az éjszaka folyamán az egyik szentesi szórakozóhely előtt. Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek, ahol elfogták és a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították a négy dulakodó személyt. A gyanúsítottak kihallgatásuk során elmondták, hogy a társaság egy női tagja miatt alakult ki vita közöttük, amit tettlegesség követett. A megalapozott gyanú szerint a 24 éves

T. Zsolt

, a 20 éves

P. Zoltán

, és a 26 éves

K. János

verekedett össze a 29 éves öcsödi

G. Mihállyal

. Utóbbi férfi nő rokonát lökdösni kezdte a három szentesi lakos, emiatt kelt sógornője védelmére G. Mihály. A terheltek ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.