Bulvár

Drogtanyát számoltak fel Algyőn + VIDEÓ

Drogtanyát számoltak fel Algyőn + VIDEÓ

2014. szeptember 5., péntek
Drogtanyát számoltak fel Algyőn + VIDEÓ
marihuana2_0

Két helyszínen, több mint 500 darab kábítószernek minősülő növényi egyedet foglaltak le a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának információi alapján - adta hírül a police.hu.

A szegedi nyomozók egy algyői ingatlanban tartott házkutatás során 136 tő vadkendert, és 41 db szárított marihuána növényt találtak szeptember 1-jén 8 óra 16 perckor. A további nyomozás eredményeként egy szegedi ingatlan is az egyenruhások látókörébe került, ahol további 367 tő kendernövényt és 77 tő gyökérzettel rendelkező szárcsonkot foglaltak le a termesztéshez szükséges technikai eszközökkel együtt. A vizsgálat során a rendőrök megállapították, hogy a gyanúsítottak a termesztéshez használt áramot a házhoz közeli elektromos vezetékről lopták. http://www.youtube.com/watch?v=Q37DVdHDHAM A Csongrád megyei nyomozók az esettel kapcsolatban két férfit vettek őrizetbe kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök kezdeményezték a terheltek előzetes letartóztatását, amelyet szeptember 4-én elrendelt a Szegedi Járásbíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.