Hírzóna

Baleset miatt teljes útzár Szentes és Csongrád között

Baleset miatt teljes útzár Szentes és Csongrád között

2014. szeptember 30., kedd
Baleset miatt teljes útzár Szentes és Csongrád között

Baleset miatt teljes útzár van érvényben a 451-es főúton Szentes és Csongrád között, ahol egy helyközi busz, egy kamion és két kisteherautó ütközött össze, de személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Molnár Krisztina

ismertetése szerint nem sokkal hat óra előtt kapták a riasztást a balesetről, ahova több tűzoltóegység is kivonult. A baleset a Szentes és Csongrád közötti Tisza-híd szentesi oldalánál történt.

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: egy napraforgót szállító nyerges vontató hátulról ütközött bele a buszba, ami forgalmi okokból fékezett. Végül beléjük szaladt a két kisteherautó is. A járművek várhatóan egy órán belül elhagyják a helyszínt és felszabadul az útszakasz - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.