Sport

Angyalföld? Többet is vesztett az UTC három pontnál a fővárosban

Angyalföld? Többet is vesztett az UTC három pontnál a fővárosban

2014. szeptember 30., kedd
Angyalföld? Többet is vesztett az UTC három pontnál a fővárosban
futsal_szeged_veszprem_21_il

Kellemetlen, egyben rendkívül bosszantó eset történt meg az UTC Futsal Teammel múlt hét pénteken: miközben a gárda a parketten küzdött a Vasassal, valaki, vagy valakik több értéket loptak el a csapat kulcsra zárt öltözőjéből.

Az ötgólos

vereséggel zárult

mérkőzés első félidejében a vendégek egyik játékosa,

Polczer Norbert

kisebb sérülést szenvedett. Az együttest elkísérő

Vincze Barbara

ekkor ment vissza az egyébként nem túl jó állapotú öltözőszobába egy melegítő krémért. A fiatal hölgy észrevette, hogy a helyiség – a szomszédos öltözővel közös – tusolója felőli ajtó nyitva van, annak ellenére, hogy korábban bezárták, illetve azt, hogy eltűnt a pénztárcája. „Nem lettem ideges, mert arra gondoltam, hogy biztosan kiesett az autóban. Lementünk, a tusoló ajtaját továbbra se tudtuk bezárni, és nem csak én, hanem senki. A meccs végeztével felmentünk az öltözőbe, és akkor mondtam el a srácoknak, hogy mi történt, nem akartam, hogy irritálja őket meccs közben. További két játékos is szólt, hogy hiányzik a telefonja” – emlékezett vissza Vincze Barbara. Az ügy folytatásaként megkeresték az első illetékest a létesítményben, akitől válaszként azt a tanácsot kapták egy vállrándítás kíséretében, hogy tegyenek feljelentést a rendőrségen, de egyébként ugyanott korábban már debreceni kézilabdások is hasonlóan jártak. A lényeg, hogy hagyják el lassan a sportcsarnokot, mert 23 órakor zárni szeretnének. Az a kérdés pedig már csak költői, mikén történhetett meg ilyesmi egy olyan sportrendezvényen, amelyet közel egy tucat biztonsági őr felügyelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.