Sport

Vadkerti Attila az onkológiai osztálynak gyűjt

Vadkerti Attila az onkológiai osztálynak gyűjt

2014. augusztus 18., hétfő
Vadkerti Attila az onkológiai osztálynak gyűjt
vadkertiattila_pick_veszprem_mj-28

Évek óta adományt gyűjt a szegedi onkológiai osztálynak Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. A válogatott játékos két szezonbérletet és egy Vadkerti-, valamint Ilyés-mezt ajánlott fel. A licit a jövő héten kezdődik - adta hírül a klub honlapja.

Mint azt a

bejegyzés írja

,

Vadkerti Attila

, a MOL-Pick Szeged csapatkapitányának szívügye a szegedi onkológiai osztály. A válogatott balszélső minden évben meglátogatja a gyerekeket, és sohasem üres kézzel érkezik. Ajándékot visz, számára fontos, hogy a gyerekek meggyógyuljanak, felépüljenek. Hagyományt teremtett azzal is, hogy adományok révén pénzt gyűjt, és ez idén sem lesz másként. Pénteken a Vojvodina elleni edzőmeccs szünetében a népes szegedi publikum előtt tett egy felhívást. "Idén is szeretném megszólítani a Pick-drukkereket, a támogatókat, vagy éppen a sport szerelmeseit, olyan vállalkozásokat, vállalkozókat, cégeket, akik szeretnének egy jó ügy mellé állni. A 2014–2015-ös szezonra két, egymás mellé szóló szezonbérletet és egy EHF-kupa-győztes Vadkerti és Ilyés felirattal ellátott mezt ajánlanék fel licitre. A befolyt összeget kapná meg a szegedi onkológiai osztály" - nyilatkozta Vadkerti Attila. A licit augusztus 18-án (hétfő) 8 órakor indul. Az ajánlatokat a licit@delmagyar.hu e-mail címre várják. Az állásról a Pick Szeged médiapartnere, a Délmagyarország folyamatosan beszámol majd. A licit augusztus 25. (hétfő) délig tart. A licit 100 ezer forintról indul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.