Közélet

Vad Fruttik és Brains-koncerttel zárult a SZIN + FOTÓK

Vad Fruttik és Brains-koncerttel zárult a SZIN + FOTÓK

2014. augusztus 31., vasárnap
Vad Fruttik és Brains-koncerttel zárult a SZIN + FOTÓK
SZIN4-86

Óriási tömeg gyűlt össze a partfürdőn a Szegedi Ifjúsági Napok szombati zárónapján. A Punnany Massif, Brains, Vad Fruttik és a Mystery Gang búcsúztatta a fesztiválozókat.

A SZIN utolsó napjára sem fulladtak ki a fesztiválozók, szombat este is több ezer ember sorakozott fel a partfürdőn felállított színpadok elé. Az esős szerdai napot leszámítva összességében az időjárásra sem lehetett panasz, a zárónap kellemes nyári estéjén jól esett a hideg sör egy-egy jó koncert hallgatása közben. A fellépőkre sem lehetett panasz: a Nagyszínpadot szombat este a Brains, Vad Fruttik, Kistehén és Punnany Massif zenekarok foglalták el, az utolsó nap nagyobb nevei között szerepelt még a Mystery Gang, Subscribe, Road, Maszkura és a Tücsökraj és a New Level Empire. A mai este nosztalgiazenekara a Happy Gang volt, amely a kései kezdés ellenére is több generációt csalt a színpad elé. A banda szállította ugyan a kötelező slágereket, de a "Sokáig voltam távol" és a "Kérek egy kulcsot a szívedhez" dalt kétszer is elő kellett adniuk ahhoz, hogy kitöltsék a másfél órás műsoridőt. Másodszorra legalább már annak is ment a dalszöveg, aki még csak ismerkedett a kilencvenes évek rádióbarát zenekarával. Fotós kollégánk tegnap sem tétlenkedett, keressétek magatokat, ismerőseiteket a partifotókon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.