Közélet

Torlódás a röszkei határátkelőn (FRISSÍTVE)

Torlódás a röszkei határátkelőn (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 23., szombat
Torlódás a röszkei határátkelőn (FRISSÍTVE)

Jelentős várakozás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelő belépő oldalán - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szombaton az MTI-vel.

Azért torlódnak a járművek, mert a vendégmunkások most térnek vissza Nyugat-Európába szabadságukról. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű a kisebb átkelőket választani. A police.hu adatai szerint jelenleg Röszkén két órát kell várakozniuk a Szerbiából Magyarországra beutazóknak.

Tovább tart nyitva hétvégén az ásotthalmi és a tiszaszigeti határátkelő

Szombaton és vasárnap 21 óráig tart nyitva az ásotthalmi és a tiszaszigeti határátkelőhely - adta hírül a police.hu. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja az utazókat, hogy augusztus 23-án és 24-én 7 és 21 óra között vehető igénybe az ásotthalmi és a tiszaszigeti határátkelőhely. Az utazók emellett választhatják a huszonnégy órás nyitva tartással működő Bács-Kiskun megyei tompai határátkelőt is. A Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő oldalán ezen a hétvégén is jelentős torlódás kialakulása várható, ezért a gyorsabb átlépés érdekében javasolják, hogy a kisebb átkelők felé kerüljenek a közlekedők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.