Közélet

Tervezz tankönyvborítót! - Pályázat diákoknak és hallgatóknak

Tervezz tankönyvborítót! - Pályázat diákoknak és hallgatóknak

2014. augusztus 9., szombat
Tervezz tankönyvborítót! - Pályázat diákoknak és hallgatóknak

Tervezz tankönyvborítót! címmel hirdet pályázatot diákoknak és hallgatóknak az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI).

Az OFI három kategóriában várja a pályamunkákat: az első osztályosok olvasókönyvére, a 5. osztályosok matematika tankönyvére és a 9. osztályosok kiadványára. A pályázaton diákok és hallgatói jogviszonnyal rendelkezők vehetnek részt, a borítóterveket pdf formátumban a megujulotankonyv@ofi.hu e-mail címre várják. Egy pályázó egy kategóriában legfeljebb két pályamunkát adhat be. A terveket augusztus 31-én éjfélig várják, az eredményhirdetés szeptember 5-én lesz. Mindhárom kategóriában egy-egy győztest hirdetnek ki, a győzteseket táblagépekkel díjazzák. Minden kategóriában két-két különdíjat is kiadnak, a különdíjasok 20 ezer forintos könyvutalványban részesülnek. A pályázatról bővebb információk a facebook.hu/ofi.hu oldalon találhatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.