Sport

Atlétika: stabilizálni szeretné eredményét Márton Anita

Atlétika: stabilizálni szeretné eredményét Márton Anita

2014. augusztus 18., hétfő
Atlétika: stabilizálni szeretné eredményét Márton Anita
SZS20140227_marton_anita_001

A Zürichben rendezett atlétika Európa-bajnokság zárónapját egy szegedi bronzérem tarkította: a Titán Triatlon Club súlylökője, Márton Anita a harmadik helyet szerezte meg.

"Igazából minden célunk teljesült az Eb-n, hiszen bronzérmet sikerült szereznem, méghozzá országos csúccsal, amit már nagyon régóta szerettem volna megdönteni. 41 centivel döntöttem meg a régi csúcsot a 19,04 méteres dobásommal, az pedig külön örömre ad okot, hogy egy Európa-bajnokságon tudtam ezt megdobni" - részletezte az Eb-n nyújtott teljesítményét

Márton Anita.

A friss bronzérmes a jövővel kapcsolatban elmondta, ezt az eredményt stabilizálná, illetve lehetőleg minél több versenyen dobjon hasonlóan, mint Zürichben. Céljai között szerepel az is, hogy az általa felállított országos csúcsot ismét megdöntse. A svájci városból egyébként nem sokat látott a Titán Triatlon Club súlylökője, ugyanakkor a szervezők és segítők munkájával elégedett volt az Eb alatt,minimális negatív tapasztalata az utaztatás és az étkezés tekintetében akadt Márton Anitának. "Legközelebb vasárnap, a Szuper liga utolsó állomásán versenyzek, majd a sorozat döntőjére egy héttel később, augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor. Szeptemberben Olaszországban szerepelek egy versenyen, majd szeptember ötödikén, a Gyémánt Liga brüsszeli állomásán is részt veszek" - nyilatkozta a Titán TC Eb-bronzérmes súlylökője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.