Bulvár

Rongált és bántalmazott a szegedi férfi

Rongált és bántalmazott a szegedi férfi

2014. augusztus 8., péntek
Rongált és bántalmazott a szegedi férfi
kocs_0

A helyszínen elfogták a szegedi rendőrök a 46 éves F. Zoltánt, aki egy korábbi nézeteltérés miatt megrongálta egy házaspár autóját, majd őket is bántalmazta - írja a police.hu.

A sértett tett feljelentést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába augusztus 7-én a déli órákban arról, hogy autóját megrongálta, valamint őt és férjét is bántalmazta az egyik szomszédjuk Szegeden a Tápai réti tanyáknál. A megalapozott gyanú szerint egy korábbi nézeteltérés miatt támadt a házaspárra a 46 éves

F. Zoltán

. Először autójukat rongálta meg, majd a járműben tartózkodó házaspárt is bántalmazta, melynek eredményeként a férj 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A jelzésre kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították a terheltet. F. Zoltán ellen a Szegedi Rendőrkapitányság rongálás vétsége, valamint súlyos testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.