Közélet

Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján

2014. augusztus 30., szombat
Óriási tömeg a SZIN idei leglátogatottabb napján
bony_m_feat_23

Nagy sikerrel zárult az idei SZIN eddigi leglátogatottabb napja, melynek során közel 17 ezer ember fordult meg az Újszegedi Partfürdőn. A 3. nap is igazán SZINes programokat és koncerteket kínált, többek között a Republic, az Irie Maffia, a Quimby, a Bëlga, Zagar, a Gypo Circus és a Boney M legnagyobb slágereire tombolhattak a fesztiválozók.

Napsütésben és emelkedett hangulatban telt a SZIN 3. napja is, a Partfürdő csak úgy zsongott a rengeteg fesztiválozótól, akik fáradhatatlanul bulizták végig a napot. Ismét sokan várták, hogy az ÁRKÁDfly-jal a magasba emelkedhessenek, és hangos nevetéstől visszhangzott az NNG Testpálya is, ahol számos jelentkező mérettette meg magát. Az OLX Relax hangulatos lampionjai alatt kimerült fesztiválozók pihenték ki az előző nap fáradalmait, és sok SZINes arc sikítozott a Vidámpark óriás hintáján is. Kora délután megkezdődött a koncertek sorozata, mely ezúttal is rendkívül változatos szórakozási lehetőséget kínált a látogatóknak. A Nagyszínpad a Hősök koncertjével nyitott, majd a tavaly elhunyt Bódi László Cipő-ről is megemlékező Republic fellépése következett; jól ismert slágereiket nagy tömeg énekelte együtt a zenekarral. 19:30-tól az Irie Maffia csapata lépett a színpadra, akik kellőképpen megmozgatták az összegyűlt közönséget ritmusos dalaikkal és szövegeikkel. A koncertek szüneteiben az ÁRKÁD táncosai szórakoztatták a közönséget, akik látványos koreográfiát mutattak be. A Nagyszínpad utolsó koncertjét a Quimby adta, ahol óriási tömeg énekelte és táncolta végig a kiemelkedő zenei élményt nyújtó produkciót. A SZINtér fellépői között köszönthették a látogatók többek között a Magor és a szegedi származású Salvus zenekart. A Zeneszöveg.hu deszkáin a Pygmalion, a Kravaiar és a Deniz Live nyitotta a koncertek sorát, majd a Gypo Circus vette birtokba a színpadot. Az este egyik legnagyobb buliját Sheyla Bonnick és a Star Jam Session biztosította, akik a Boney M legnagyobb slágereire táncoltatták meg a jelenlévőket. Az NNG Live! sátor levegője a harmadik napon is szinte izzott a fellépők és a közönség emelkedett hangulatától, a Leander Rising után a Bëlga dalaira tomboltak a bulizók, majd Zagar és a HS7 szintén remek hangulatú koncertje következett. A fesztivál utolsó napján sem csalódik az, aki kilátogat a SZIN-re, hiszen olyan fergeteges fellépők zárják majd a hetet, mint a Brains, a Vad Fruttik, a Punnany Massif, a Road, az Intim Torna Illegál vagy a Maszkura és a Tücsökraj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.