Közélet

Önkormányzat 2014 - Fidesz: Kocsis Máté már összegyűjtötte az ajánlásokat

Önkormányzat 2014 - Fidesz: Kocsis Máté már összegyűjtötte az ajánlásokat

2014. augusztus 25., hétfő
Önkormányzat 2014 - Fidesz: Kocsis Máté már összegyűjtötte az ajánlásokat

Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP józsefvárosi polgármester-jelöltje rekordgyorsasággal gyűjtötte össze az októberi önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlásokat - közölte a Fidesz józsefvárosi szervezete hétfő délelőtt az MTI-vel.

Közleményük szerint a helyi polgármester-választások történetében ez "minden idők legsikeresebb ajánlásgyűjtése". Mint írták: egy óra alatt 1041 józsefvárosi támogatta aláírásával a jelenlegi polgármestert. A támogatói aláírásgyűjtéseket ezután is folytatják, mert - mint kiemelték - minden józsefvárosi véleményére kíváncsiak. "Mindenkihez szeretnénk eljutni, és támogatását kérni a további munkához, hogy folytathassuk Józsefváros újjáépítését" - fogalmazott közleményében a Fidesz józsefvárosi szervezete. Az október 12-i önkormányzati választáson induló jelölteknek a jegyzők által meghatározott számú ajánlást kell összegyűjteniük ahhoz, hogy felkerülhessenek a szavazólapra. Azok a jelöltek és jelölőszervezetek, amelyek múlt péntekig leadták igényüket az ajánlóívekre, legkorábban hétfő reggel munkakezdéskor vehették át az íveket, ezzel kezdetét vette a két hétig tartó az aláírásgyűjtés. A képviselő- és polgármester-jelölteknek szeptember 8-án 16 óráig kell összegyűjteniük az induláshoz szükséges érvényes ajánlásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.