Közélet

Önkormányzat 2014 - Fidesz: készen állunk a megmérettetésre

Önkormányzat 2014 - Fidesz: készen állunk a megmérettetésre

2014. augusztus 24., vasárnap
Önkormányzat 2014 - Fidesz: készen állunk a megmérettetésre

A Fidesz szervezetileg teljesen felkészült az októberi önkormányzati választásra, a kormánypárt készen áll a megmérettetésre - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt

elmondta, hogy a Fidesz-KDNP 1167 településen indít polgármesterjelöltet: 893 helyen Fidesz-KDNP-s jelölt indul, míg 274 településen független jelöltet támogatnak a kormánypártok. Polgármester- és önkormányzatiképviselő-jelöltjeik legfontosabb célkitűzésének a gazdaságélénkítést és a munkahelyteremtést nevezte. A fideszes politikus arról is beszélt, a kormánypártok célja, hogy a leggyorsabban és a legtöbb támogatói aláírást gyűjtsék össze. Ez most is reális terv, hiszen a Fidesz-KDNP önkormányzati választási kampányát újra százezer önkéntes segíti - tette hozzá, megjegyezve, a kampány aláírás-gyűjtési időszakát - amely hétfőtől szeptember 8-ig tart - arra használják majd fel, hogy a lehető legtöbb személyes találkozót bonyolítsák le a választókkal. Negyvenkilenc nap múlva, október 12-én a magyar emberek arról döntenek, merre menjen tovább a főváros, merre menjenek tovább a megyék, a városok és a falvak - mondta Nyitrai Zsolt, aki szerint az önkormányzati választás tétje az, hogy "végleg magunk mögött tudhatjuk-e a Gyurcsány- és a Bajnai-korszakot", és folytatódik-e a munka az önkormányzatokban. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója kérdésre közölte azt is, hogy klasszikus kampányeszközöket használnak majd - így például különböző tájékoztató kiadványokat, szórólapokat, plakátokat -, de a legfontosabbnak a közvetlen kapcsolatfelvételt tartják. Kampányuk költségvetését a jogszabályokban előírt időben hozzák nyilvánosságra, de "alapvetően egy olcsó és szerény kampányra készülünk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.