Sport

Labdarúgás: Oláh Lóránt duplájával nyert Békéscsabán a Szeged-Grosics

Labdarúgás: Oláh Lóránt duplájával nyert Békéscsabán a Szeged-Grosics

2014. augusztus 2., szombat
Labdarúgás: Oláh Lóránt duplájával nyert Békéscsabán a Szeged-Grosics
szeged2011_szekszard15_gs

A nyáron igazolt Oláh Lóránt megszerezte első góljait a Szeged 2011-Grosics Akadémia színeiben, csapata pedig a támadó vezetésével idegenben győzte le a Békéscsaba együttesét.

A rutinos csatár első találata jelentette az egyetlen eredményváltozást az első félidőben, majd a szünet után egy védelmi megingást kihasználva, ismét bevette a békéscsabaiak kapuját. Bár hazai részről is született egy gól a második felvonásban,

Zelenyánszki László

is eredményes tudott lenni, eldöntve ezzel a találkozó kimenetelét. Hosszú kihagyás után ismét pályára léphetett a vendégeknél az előző idény gólkirálya,

Germán Tamás

. A beszámolók szerint még érződik a játékoson a kényszerszünet, a meccsen egy büntetőt is elhibázott, de a szakmai stáb igyekszik minél hamarabb formába hozni a pengés gólvágót. A Szeged-Grosics következő edzőmeccsét augusztus 6-án, szerdán játssza a „szomszédban”, a Várfürdő-Gyulai Termál FC otthonában.

Felkészülési mérkőzésen:

Békéscsaba 1912 Előre – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-3 (0-1)

Békéscsaba:

Czuczi – Vozár, Zsilinszki, Zámbor, Szántó, Berki, Rebrik, Birtalan, Soós, Mursán, Kertész.

Csere:

Póser (kapus), Lakatos, Pilán, Tóth, Mezei, Krajcs.

Vezetőedző:

Zoran Szpisljak.

Szeged:

Belecan – Kéri, Szabó Cs., Mészáros, Zabari, Máté, Oláh G., Szabó P., Oláh L., Fitos, Manga.

Csere:

Molnár (kapus), Pászka, Kovács, Zelenyánszki, Szűcs, Germán.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Szegedi gólszerzők:

Oláh L. (2), Zelenyánszki. Nyilas Elek:

„Mindkét oldalon akadtak hiányzók, ettől függetlenül egy-egy ilyen gyakorló mérkőzésekből is lehet információkat szerezni, még ha nem is szabad csak és kizárólag ezekre alapozva megítélni a csapat aktuális helyzetét. Akadtak hibáink, amiket igyekszünk majd kijavítani, ahogyan voltak szép megmozdulások, amiket pedig próbálunk megerősíteni a jövőben. Erőben, dominanciában gondolkodunk, illetve abban, hogy fizikálisan a topon legyenek a játékosok.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.