Sport

Labdarúgás: Jobban érzi magát Hacker Bence

Labdarúgás: Jobban érzi magát Hacker Bence

2014. augusztus 24., vasárnap
Labdarúgás: Jobban érzi magát Hacker Bence
hackerbence_sandorfalva_tiszavolan_mj-221

Szombaton hazai pályán is bemutatkozott az NB III-ban az újonc SZEOL SC. Tóth Ákos csapatának nem sikerült pontot szereznie az erős Vác ellen, viszont a lelátóról szurkolt társainak a múlt héten megsérült Hacker Bence, akitől állapota felől érdeklődtünk.

A SZEOL-Vác mérkőzés kezdete előtt néhány perccel sétált fel a lelátóra

Hacker Bence

, a szegediek múlt héten, az ESMTK ellen megsérült futballistája. Bencéhez többen is odaléptek, üdvözölték, és természetesen az állapota felől érdeklődtek. "Köszönöm, jobban vagyok már, azonban még messze az igazi állapottól. Két-három nap volt az, ami nagyon nehéz volt számomra, de most már érzem, hogy napról napra, még ha kis lépésekben is, de javulok." - mondta el Hacker Bence, a SZEOL játékosa. A felépüléséig vezető úton a következő időpont az augusztus 29., ekkor veszik le a fogszabályzót, hiszen a sérülésének következményeként Bence néhány foga elfordult, ezt igazítja vissza a készülék. Ezen a napon konzultál orvosaival is, ahol a továbbiakról döntenek, előzetesen négy és hat hét körüli időtartamot valószínűsítenek a doktorok, ami a felépülési időt illeti. "Az esetből semmire sem emlékszem, egy 5-10 perc teljesen kiesett, csak a társaim elmondásaiból értesültem, hogy mi történt velem. Csak arra emlékszem, hogy a pálya szélén a hordágyon fekszem. A meccs előtt nem sokkal érkeztem vissza Szegedre, délután két órakor indultunk Budapestről, majd jöttünk is ki a pályára." - idézte fel a múlt heti eseményeket Hacker Bence. A SZEGEDma.hu ezúton is mihamarabbi felépülést kíván Hacker Bencének, reméljük, hamarosan újra a pályán láthatjuk majd a SZEOL játékosát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.